Antena Căutare

Revenire de senzație! Nae Nicolae, cele mai tari glume: ”M-am despărțit de iubită după ce a întors pizza pe partea cealaltă, că era necoaptă!”

Nae Nicolae a participat la iUmor în primul sezon, iar în cea de-a treia ediție a emisiunii, el a revenit cu forțe proaspete. 

Nae Nicolae a participat la iUmor în primul sezon, iar în cea de-a treia ediție a emisiunii, el a revenit cu forțe proaspete.

De această dată, însă, el își dorește să câștige marele premiu, nu doar în finală, așa că a pregătit un moment cu totul și cu totul inedit.

”Vin după o despărțire. E mult mai bine singur, mă omora de creieri tipa asta. Venea de la muncă și mă termina. M-am despărțit de ea din câteva motive. Mi-a spus: ”Nae, eu sunt o fată pretențioasă. Eu nu mănânc jumări, eu mănânc pizza. I-am luat tot ce trebuie, a băgat-o la cuptor, a zis că trebuie să mai punem niște merodenii, iar apoi a zis că nu e făcut-o și a întors-o pe partea cealaltă. Bravo, nebuno. Tu nu mănânci pizza nefăcută pe-o parte. ”, a spus el.

”Nae, mi-a plăcut foarte mult”, i-a spus Bendeac.

”S-a domesticit, s-a cumințit. Așteptările mele sunt până în tavan.”, i-a spus Cheloo.

De cealaltă parte și Delia a fost surprinsă: ”Are un umor veritabil”

Premieră la iUmor! Ea este concurenta căreia Mihai Bendeac i-a dat prima carte verde! Juratul: ”Dumnezeu mi-a luat minți... Cea mai mare temere a lui Mihai Bendeac, dezvăluită la iUmor! Delia: ”Vreau să te salvez!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x