Antena Căutare

Sărbătorile de iarnă la români: ”De Crăciun se face curat în mod exagerat. Mă întreb... Moșul vine să ne aducă daruri sau ne miroase mucegaiul?”

Sărbătorile de iarnă la români, în opinia lui Petrică Istoc. ”De Crăciun se face curat în mod exagerat. Mă întreb... Moșul vine să ne aducă daruri sau în....?”, se întreabă concurentul pe scena iUmor.

Sărbătorile de iarnă la români, în opinia lui Petrică Istoc. ”De Crăciun se face curat în mod exagerat. Mă întreb... Moșul vine să ne aducă daruri sau vine și zice: bă, asta miroase a mucegai?”, se întreabă concurentul pe scena iUmor.

Bendeac râde. Delia la fel: ”Mi-a plăcut, ar putea să facă bani din asta”. Dar stați așa, că avem o problemuță cu Cheloo: ”Mda, glume cu Moș Crăciun și cu menstruație. Mi-aș dori ca înainte să vină concurenții să vadă că-s fumate subiectele astea”.

Acum știm! Motivul pentru care naționala de fotbal nu mai obține rezultate. Chiricheș și Stanciu, dialog pe teren: ”Să t... Mamăă, ce intrare! Francezul care l-a pupat pe Bendeac revine cu o altă mostră de afecțiune: ”Să știi că în Franța, arti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x