Antena Căutare

Așa ceva NU există! Sebastian Greavu a reușit să surprindă pe toată lumea, la „iUmor”! Mihai Bendeac: „În tine zace o divă însetată de atenție”

Sebastian Greavu a venit la „iUmor” cu speranțe mari, mai ales că de o săptămână i se tot zbătea pleoapa dreaptă – semn clar că se va întâmpla ceva bun pentru el. Concurentul a reușit să surprindă pe toată lumea, iar Mihai Bendeac i-a lansat o provocare.

Așa ceva NU există! Sebastian Greavu a reușit să surprindă pe toată lumea, la „iUmor”! Mihai Bendeac: „În tine zace o divă însetată de atenție”
Sebastian Greavu la „iUmor”.

Aranjat, elegant, cochet, Sebastian Greavu a adus pe scena „iUmor” un număr la care nu s-ar fi așteptat nimeni. A mimat un cântăreț de operă.

„Puțină cultură la «iUmor» nu strică! Ne-am umplut de cultură!”, a apreciat Dan Badea.

Cu un fin spirit de observație, Mihai Bendeac a remarcat că, de fapt, concurentul, care a imitat, la cererea lui, și mișcări ale lui Freddie Mercury, este „o divă însetată de atenție”, deoarece a tresărit atunci când a primit aplauze.

„Ropotele de aplauze de atunci m-au făcut să plutesc”, s-a dat de gol concurentul, de altfel, înainte de a urca pe scenă, povestind despre o întâmplare din copilărie.

Mihai Bendeac l-a provocat să vină din nou la „iUmor”, în acest sezon, dar cu un colaj bine pregătit.

„O provocare bună, dar e posibil să fie timpul cam scurt”, s-a gândit Sebastian Greavu. Să i se fi zbătut pleoapa stângă?

Delia, uimită de improvizația unui concurent venit din Israel tocmai pe scena iUmor: “Trebuie să fii foarte inteligent s... A intrat în Cartea Recordurilor și a venit la „iUmor” cu „superputeri”! Canhead i-a făcut o farsă obscenă lui Mihai Bend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x