Antena Căutare

Semifinala iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor decide cui acordă șansa de a merge în marea finală.

Semifinala iUmor: duminică, de la 20.00, la Antena 1

Dacă pe parcursul întregului sezon publicul a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, alți doi concurenți au încă o șansă dacă îi conving pe cei trei jurați în semifinală.

Astfel, duminica aceasta îi putem vedea pe Mirela Didei, Triada Chineză, Mihai Lucaci, Cristina Șchiopu, Hari Grămoșteanu și Mihai Costea, Elena Voineag și Mihaela Pripici. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi cei care aleg care concurent poate merge mai departe, dar numai dacă obține și trei voturi pozitive.

iUmor a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000 pe canalul de YouTube

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor.

În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizãri. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

Urmărește semifinala iUmor, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Elena Ceaușescu urcă pe scena iUmor pentru un strop de politică ce stârnește hohot... iUmor 2020, Semifinala. Invitata specială Adriana Trandafir a interpretat-o pe Maria Tănase și i-a luat pe jurați „la ro...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x