Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Abel Megyes, numărul de magie care i-a uimit pe toți. "Nu pot să îți neg abilitățile"

Abel Megyes, magicianul care i-a impresionat în audiții pe jurații iUmor, urcă pe scena iUmor cu un număr de excepție în semifinală.

abel megyes la iumor sezonul 12 Galerie
Abel Megyes, magicianul care i-a impresionat în audiții pe jurații iUmor, urcă pe scena iUmor cu un număr de excepție în semifinală. | Antena 1

Ultima oară când Abel a fost la iUmor, Mihai Bendeac a spart tableta pe care vota pentru că îl enervase Cheloo. În această seară, Abel speră să ia 4 like-uri și să îl convingă și pe Cheloo.

Abel a spus că pregătește un experiment care implică folosirea telefoanelor persoanelor din public. Concurentul iUmor s-a întors cu spaetele și le-a cerut tuturor să ascundă telefoanele în buzunare sau în poșete.

Abel i-a rugat pe jurații iUmor să aleagă 5 persoane din public. Concurentul iUmor le-a dat câte un săculeț de bijuterii în care să bage telefoanele. Apoi Abel a luat telefoanele și le-a băgat într-un sac mai mare. Abel trebuia să extragă un telefon și să ghicească a cui e.

Abel Megyes, numărul de magie care i-a surprins pe toți

“S-ar putea să le primiți înapoi”, a zis Cheloo.

Abel a ghicit al cui e primul telefon și I l-a oferit posesorului. Așa s-a întâmplat și cu celelalte telefoane. Concurentul iUmor a rugat-o pe una dintre fete să rămână pe scenă pentru că avea nevoie de ajutorul ei.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Adina Buzatu, roast-ul acid, ca de la designer la designer. "Catwalk fight!"

Fata trebuia să amestece niște poze cu mai multe portrete ale unor persoane foarte cunoscute. Fata i-a dat la întâmplare 3 portrete, iar apoi a rugat-o să le amestece pe toate, să le pună pe scaun și să se așeze pe ele.

Abel a spus că va reuși să deseneze portretul pozei din plic, înainte ca plicul să fie deschis. Concurentul iUmor l-a desenat pe Charlie Chaplin, dar în plic era Elvis Presley. Cu eșarfă, Abel a șters restul de carioca, a rămas imaginea lui Elvis.

Jurizare Abel Megyes în semifinala iUmor sezonul 12

“Foarte bine pregătit, un magician foarte bun”, a zis Mihai Bendeac la finalul numărului.

“Plictisitor ca de obicei, dar interesant. Nu pot să îți neg abilitățile pentru că (…) ar însemna să mă consum spiritual”, a spus Cheloo.

Citește și: Eduard Moise este ultimul finalist al sezonului 12 iUmor

“Cred că și eu și Delia am avut senzația asta că ne descurcam și noi cu intuiția”, i-a transmis Monica Bârlădeanu.

“Atâta timp cât pe scenă se întâmplă lucruri de genul acesta și sunt interesante, am să le urmăresc”, a completat Mihai Bendeac.

Abel Megyes a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Luca Lombardo, monologul emoționant care i-a lăsat pe toți cu ochii în lacrim... Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Roxana Condurache, numărul de stand-up care a stârnit hohote de râs. “Odă băr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x