Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Nick Bodea montaj video comic cu jurații. Cum i-a făcut să apară în „Insula Iubirii”

Nick Bodea, românul cu voce de Hollywood, a fost votat de public și trimis în semifinală, acolo unde nu a dezamăgit. Concurentul a prezentat pe scena iUmor un montaj comic spectaculos, care le-a provocat celor prezenți o mult așteptată porție de râs.

Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Nick Bodea montaj video comic cu jurații. Cum i-a făcut să apară în „Insula Iubirii” Galerie
Nick Bodea a pregătit un montaj video comic cu jurații iUmor | Antena 1/iUmor

În urma momentului audițiilor, una dintre replicile lui Nick Bodea, „executată” după provocarea Deliei, a ajuns virală, semn că publicul l-a îndrăgit. În seara de gală din 27 noiembrie, Nick a revenit pe scena iUmor cu o propunere comică și interesantă de număr, cu ajutorul căreia să își poată pune în evidență vocea baritonală.

Nick Bodea, număr inedit de voice-over în semifinala iUmor, sezonul 13

Nick Bodea a prezentat în semifinala sezonului 13 un montaj comic de video și voice-over, care i-a făcut pe cei prezenți să râdă pe săturate. Dacă în numărul trecut a narat „trailerul” pentru iUmor, în prezent și-a construit numărul pe seama unei alte producții de succes marca Antena 1, „Insula iubirii.”

De această dată, Nick Bodea a plusat și s-a folosit de chipurile juraților, pe care l-a adăugat peste video-ul existent cu concurenții de la Insula Iubirii, pentru a crea noi „personaje”. De asemenea, concurentul s-a folosit și de replicile membrilor juriului Umor, din edițiile trecute, puse însă în alt context, iar întreaga situație a stârnit hohote de râs.

Cheloo, Costel și Delia erau „protagoniștii”, iar un moment dat s-a auzit o replică de-a comediantului: „Eu am capul mic”. „Și ce legătură are asta cu Delia?”, a narat Nick Bodea, care s-a pus în pielea lui Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii. „Eram curios cât din capul meu încape în gura ei”, s-a auzit din nou o replică de-a lui Costel, spusă în alt context, într-una dintre edițiile trecute.

Momentul a continuat în aceeași notă: „Costel, ce te recomandă pentru scaunul de jurat? Ai ceva în comun cu Bendeac?”, a întrebat Nick Bodea. „Ficatul”, a fost înregistrarea cu Costel folosită pentru răspuns, iar în sală s-au auzit hohote de râs.

Jurizare Nick Bodea, în semifinala iUmor sezonul 13

Nick Bodea a explicat că a început să facă voice-over pentru știri și de acolo a deprins „tehnica”.

„Sexyness, foarte mișto bărbat. Are ceva…”, a recunoscut Delia în cadrul testimonialelor. Delia i-a sugerat chiar să devină actor.

„Tu te-ai născut cu vocea asta când ai fost bebeluș?”, a glumit Costel.

„Ai o voce spectaculoasă. Dar nu este un număr de umor. Este o producție infectă, caracteristică echipei de producție iUmor. Am trăit un moment de panică, mister și plictiseală”, a fost de părere Cheloo.

„A fost foarte bine construită treaba asta”, l-a contrazis Delia. „Nu numai că m-a distrat, mi-a plăcut foarte mult numărul”, a fost de părere și Mihai Petre, juratul special al acestei ediții. Deși Nick Bodea a acceptat la finalul jurizării o provocare lansată de Cheloo, rapperul i-a dat la final tot un vot negativ. Ceilalți membrii ai juriului au salvat însă situația cu 3 voturi pozitive.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Ivan Liulenov a cucerit sala și a „îndrăgostit-o” pe Delia: „Trebuie să ne s... Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Silviu Dobre, glumele „de pahar” care au amuzat-o pe Delia. „Nu știu engleză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x