Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Show la superlativ! Bendeac a fost scos din sărite de un concurent! „iUmor” a fost lider de audiență!

Duminică seara, iUmor a fost lider de audiență atât la nivelul publicului comercial, cât și al celui național, emisiunea fiind urmărită în minutul de maximă audiență de la 20.51 de 2.227.000 de români.

Duminică seara, iUmor a fost lider de audiență atât la nivelul publicului comercial, cât și al celui național, emisiunea fiind urmărită în minutul de maximă audiență de la 20.51 de 2.227.000 de români.

Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea iUmor difuzată între 19.59-22.21 a înregistrat o audiență medie de 10,5 puncte de rating și 23,4% cota de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 10,3 puncte de rating și 23,1% cota de piață. La nivelul întregului public din România, Antena 1 a ocupat poziția fruntașă cu 8,6 puncte de rating și 16,9% cotă de piață, urmată de ProTv cu 7,7 puncte de rating și 15,2% cotă de piață.

Pentru Mihai Bendeac, întreaga ediție a emisiunii iUmor, difuzată duminică de la ora 20.00 a fost una cât se poate de ciudată și asta din cauza faptului că pe scenă au urcat concurenți de natură ba să-l enerveze peste măsură, ba să-l zăpăcească de cap. Așa a fost și cazul clovnului Bobo care l-a scos din minți pe Mihai Bendeac: „Arta circului este o artă. Consider că dumneavoastră sunteți o jignire pentru ceea ce înseamnă clovn”, i-a spus juratul. Mai mult decât atât, vizibil deranjat de atitudinea lui, Mihai Bendeac l-a acuzat pe concurent de agresivitate, indolență și tupeu maxim: „Ai un talent uluitor de a agresa publicul. (...) Ceea ce faci tu este o mizerie ordinară. Jignești orice. Ești o jignire la adresa teatrului!”, a răbufnit juratul.

Pentru că nu a știut să accepte o critică și a vorbit întruna peste el, cu tonul foarte ridicat, Mihai Bendeac și-a ieșit din fire și după alte câteva vorbe dure a părăsit platoul pentru a se calma. Cheloo a fost și el de părere că momentul prezentat a fost mizerabil și i-a dat dreptate lui Bendeac. „Ce-a făcut azi a fost la limita prostiei!”, a fost de părere Cheloo.

De neînțeles i s-a părut lui Mihai Bendeac și numărul unui alt concurent care s-a declarat expert în a da găuri. Momentul lui l-a lăsat pe jurat fără cuvinte. „Am noapte în minte”, a spus acesta debusolat.

Și pentru ca seara să fie una cu adevărat bizară, momentul unui mentalist l-a băgat complet în ceață, iar faptul că ori de câte ori a gustat din cafea aceasta a fost sărată, l-a făcut pe Mihai Bendeac să creadă că se întâmplă ceva paranormal în platou.

L-a ajutat să tragă această concluzie și faptul că pe scena iUmor a urcat Andrei Voicu, un concurent care a făcut hipnoză de scenă, folosindu-se nu numai de câțiva spectatori aleși din sală, ci și de cei trei jurații, un hip-hopper care a venit îmbrăcat în cămașă de forță și a cântat despre „o lume de nebuni”, precum și Lorena Lupu, care i-a lăsat pe Cheloo și Bendeac fără cuvinte.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National

Perioada 20 noiembrie 2016

Video