Live acumiUmor Sezonul 10
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Vă era dor de Mr. Bean? A revenit în sezonul 8 la iUmor și a cântat la cele mai ciudate instrumente

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, Arnaldo Mangini, sosia lui Mr Bean a realizat un show total pe scena de la iUmor. Comediantul a cântat așa cum nimeni nu a mai făcut-o până acum.

Arnaldo Mangini, sosia lui Mr Bean, i-a cucerit din nou pe cei trei jurați făcându-i să se ridice în picioare.

Arnaldo Mangini este italian și a venit în România special pentru a participa la iUmor (sezonul 7). Și ce să vezi? A amuzat o țară întreagă și încă reușește să o facă!

Fizicul este uimitor, căci seamănă la perfecție cu adevăratul Mr. Bean, interpretat de actorul Rowan Atkinson.

Pentru a vedea momentul întreg urmăriți videoclipul de mai sus!

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Concurenții vor avea parte de o surpriză și în acest sezon: maneta. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00 și se va califica direct în finală!