Antena Căutare

A câștigat și a donat premiul! Sosia Vioricăi Dăncilă a avut cel mai bun moment din istoria iUmor!

Sosia Vioricăi Dăncilă a câştigat trofeul iUmor! Irena Boclincă a mizat pe discursul ei plin de ironii, dar şi pe bodyguarzi. Actriţa din Republica Moldova, celebră după ce a apărut la audiţiile iUmor, a plecat acasă cu trofeul, dar a decis să doneze premiul de 20.000 de euro unui alt concurent.

Sosia Vioricăi Dăncilă a câştigat trofeul iUmor! Irena Boclincă a mizat pe discursul ei plin de ironii, dar şi pe bodyguarzi. Actriţa din Republica Moldova, celebră după ce a apărut la audiţiile iUmor, a plecat acasă cu trofeul, dar a decis să doneze premiul de 20.000 de euro unui alt concurent. Finala a fost lider de audienţă la nivel naţional.

"Prim-ministrul Românicăi", după cum s-a autointitulat Irena Boclincă, a încercat să convingă publicul s-o voteze cu un discurs plin de. gafe.

Câştigătoarea iUmor a făcut un gest care a impresionat întreaga ţară. A donat premiul de 20.000 de euro lui Vasi Borcan, un concurent ţintuit în scaun cu rotile.

Număr special de stand-up comedy cu Dan Badea, în finala iUmor. Ce fac românii în taxi? "Tati, fratele tău se grăbe... Cine este Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor: prima parteneră de scenă a lui Arșinel, după moartea Stelei Popescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x