Antena Căutare

V-a fost dor de ea? Sosia Vioricăi Dăncilă are un mesaj de maximă importanță: „Eu citesc, dar nu înțeleg nimica!”

Lume, lume, discurs de importanță națională, internațională, interplanetară, la Antena Stars! Sosia Vioricăi Dăncilă, câștigătoarea iUmor, are ceva de transmis! 

Lume, lume, discurs de importanță națională, internațională, interplanetară, la Antena Stars! Sosia Vioricăi Dăncilă, câștigătoarea iUmor, are un mesaj de transmis!

După un discurs în stilul deja cunoscut, care i-a și adus trofeul iUmor, actrița Irena Boclincă a vorbit despre viața dincolo de „sosia Vioricăi Dăncilă”.

Cu toate că mulți ar fi tentați să creadă că actrița trăiește pe picior mare, realitatea este cu totul alta! Irena Boclincă a dezvăluit un detaliu surprinzător despre ea: „Port 33 la picior. Îmi fac încălțăminte la comandă, că nu-mi găsesc!”

Apariția și câștigarea trofeului iUmor a deschis multe porți pentru actrița din Republica Moldova. La ce proiecte lucrează acum?

„Am mult mai multe evenimente acum. Plec în Chișinău pentru o lună, urmează să filmez un serial acolo. Eu am o colaborare cu un post de televiziune de acolo. O să vadă lumea ce fac, pe net! Urmează un alt proiect, pe aici, pe acasă, dar o să vorbim mai târziu, acum nu pot să vorbesc despre el”, a dezvăluit Irena Boclincă.

Actriţa Irena Boclincă a câștigat sezonul șase iUmor, după ce a pus-o încă o dată în scenă, extraordinar, pe Viorica Dăncilă, premierul României. Cu un moment viral încă din audiţii, despre care s-a vorbit zile întregi în media, presiunea pusă în marea finală pe actriţa originară din Republica Moldova a fost una uriaşă.

În momentul în care prezentatorii i-au rostit numele, după încheierea votului, Irena Boclincă a fost pur şi simplu copleşită de emoţii. Ceea ce a fost însă emoționant pentru toată lumea a fost faptul că ea ales să doneze premiul!

Sursa: Antena Stars

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x