Antena Căutare

Sosia Vioricăi Dăncilă lovește din nou! Moment de excepție care a încins platoul: "Eu am vrut să măresc tot, chiar și aria cercului!"

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, sosia Vioricăi Dăncilă, Irene Boclincă, are, din nou, un moment de excepție. ”Eu am vrut să măresc tot, chiar și aria cercului!”, a spus aceasta.

A revenit Viorica Dăncilă pe unica scenă de divertisment din România iUmor jurizată de remarcabilii artiși Delia Matache, Mihai Bendeac și Cheloo (Cătălin Ștefan).

"În sfârșit în calitate de fostă!", spune Mihai Bendeac atunci când "Viorica" intră pe scenă .

"Uite că mă încurcați de la început!", răspunede "Vio".

Irene își începe numărul apoteotic: "E important în viață să nu uiți de unde ai plecat! Eu am plecat din Guvern. Dragilor, am ieșit din viața politică și viața politică a ieșit din mine. A fost o luptă grea! Poate data trecută o să câștig eu."

Urmăriți momentul excepțional în videoclipul de mai sus!

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Concurenții vor avea parte de o surpriză și în acest sezon: maneta. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00 și se va califica direct în finală!

Bart Hoving, uite-l cum se dezbracă! Un sexy-super striper cum nu s-a mai văzut pe scena iUmor încinge mințile domnișoar... Mr. Kills a pus în dificultate juriul! Atitudinea acestuia a stârnit controverse "Timp de 10 minute a fost o agonie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x