Antena Căutare

Ștefan Bănică și Stela Popescu, impersonați la iUmor într-o scenetă de comedie savuroasă. Delia: „Doamne, ce frumusețe de moment”

În cea de-a doua ediție a sezonului 17 iUmor, pe scenă au urcat Lucian Ionescu și Oana Predescu, care i-au impersonat pe marii actori ai scenei românești, Ștefan Bănică și Stela Popescu, într-un moment memorabil de comedie.

Galerie
Ștefan Bănică și Stela Popescu, impersonați la iUmor de Lucian Ionescu și Oana Predescu, într-o scenetă de comedie savuroasă | Antena 1

Cei doi s-au pregătit în amănunt și i-au impresionat pe toți cei patru jurați cu o scenetă spectaculoasă. Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li s-au alăturat actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor și, împreună, prezintă rubrica iReal.

Cei doi actori au făcut deliciul serii cu un moment savuros, la finalul căruia Delia le-a transmis celor doi: „Doamne, ce frumusețe de moment ați avut! Superb! Ne-am întors în timp, datorită lor și ne-am simțit ca odinioară ”, iar toată sala a fost în picioare. Cheloo, la rândul lui, a fost extrem de încântat de ceea ce a văzut, mărturisind, spre surprinderea tuturor: ,,Mă scuzați, sunt emoționat!”, continuând: „A fost o reeditare de succes; aplauze, în primul rând, pentru Oana Predescu, care a impersonat-o perfect, a fost cu adevărat în personaj“.

Întregul moment susținut de către cei doi actori va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Articolul continuă după reclamă

Tot ce trebuie șă știe publicul despre iUmor sezonul 17

Cel de-al 17-lea sezon iUmor – Nu e ce vezi la televizor are premiera pe 7 septembrie, de la 20:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY și promite să fie unul savuros, plin de momente neaşteptate momente de umor, dar și de surprize, printre care și o nouă rubrică.

Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li se alătură actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor și, împreună, vor prezenta rubrica iReal.

Cei doi vor încheia fiecare ediție iUmor cu o poveste senzațională, spusă de câte un nume mare din industrie, dar și de oameni pe care nu te-ai aștepta să-i vezi la iUmor: „iUmor vine cu ceva iReal sezonul acesta, o rubrică nouă, plină de surprize”

Şi în acest sezon, Emi și Cuza vor fi alături de concurenți în culisele show-ului și promit sesiuni zdravene de râs: „Este al treilea sezon al nostru în calitate de prezentatori și credeam că le-am văzut, deja, pe toate și că nimic nu ne mai poate surprinde. Greșit! iUmor nu se dezice, iar sezonul cu numărul 17 ne surprinde din nou!”

Avem și schimbări ale regulamentului, astfel că regulile jocului nu vor mai fi aceleași, însă juriul rămâne neschimbat, ceea ce înseamnă că, după trei ani în această formulă, chimia există, iar asta se simte și se vede.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, pe Antena 1, începând din 7 septembrie, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Deșteapta Pământului a ajuns direct în marea finală iUmor! Cosmin Natanticu și-a folosit wild card-ul și a ales primul f... Patrizio Ratto, pianistul care a concertat cu nume celebre precum Justin Bieber și Laura Pausini, vine pe scena iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x