Ștefania Dumitru: „Pămătufule, eu am plecat de acasă pe vecie. Am luat cu mine câteva lucrușoare, să nu le mai cauți: lenjeria de foc, zahărul, becurile...”

Ștefania Dumitru este o altă finalistă a emisiunii, dar nu cea din urmă, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Ștefania Dumitru este o altă finalistă a emisiunii, dar nu cea din urmă, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

În aplauze furtunoase, cu pletele-i pe spate, Ștefania a abordat de data asta aspecte mai delicate, nu doar știință și tehnică.

„Pămătufule, eu am plecat de acasă pe vecie. Am luat cu mine câteva lucrușoare, să nu le mai cauți: lenjeria de foc, zahărul, becurile...”: pare o tehnică nouă de a pune capăt capăt unei căsnicii printr-un divorț-fulger.

Un caz „de râie porcină de la amantă” și zâmbet și umor cât încap. Daaa, Ștefania nu putea să pregătească pentru această seară decât un număr cu încurcături și amantlâcuri, condimentat cu mult umor.

Vouă v-a plăcut?

Ultimele știri