Căutare Live

Stevie Starr - "Regurgitatorul Profesionist”, moment senzațional la iUmor! A înghițit un pește viu și l-a scos înapoi înotând într-un recipient. Jurații, șocați: ”Nu încercați așa ceva acasă!”

Ultimul moment din ediția a șasea a emisiunii iUmor a fost exploziv, întrucât pe scenă a urcat nimeni altul decât celebrul Stevie Starr, cunoscut drept ”Regurgitatorul Profesionist”.

S-a născut în Glasgow, cu un talent neobișnuit, și anume acela de a înghite fel și fel de obiecte, iar acum a venit pe scena de la iUmor, unde i-a uimit pe jurați.

”Îl știam, l-am văzut în mai multe show-uri.”, a spus Mihai Bendeac atunci când l-a văzut pe scena de la iUmor, după care s-a ridicat în picioare.

Adi Dima, număr de roast cu maşinile celor trei juraţi! Mihai Bendeac, scos din sărite: "Eu femeie n-am, dar nu te lega de maşina mea"

Delia a înțeles din start că are în față o personalitate, dar nu se aștepta la așa ceva: ”Deschide palma!”, i-a spus Stevie, după care a regurgitat zahărul, spre amuzamentul tuturor.

Ce a urmat pe scena de la iUmor, află în clipul de mai sus!

Mihai Bendeac, declaraţii incendiare! Acum a spus pentru prima dată motivul de ce nu s-a căsătorit! - VIDEO... iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo...
Ultimele știri