Antena Căutare

Stevie Starr - "Regurgitatorul Profesionist”, moment senzațional la iUmor! A înghițit un pește viu și l-a scos înapoi înotând într-un recipient. Jurații, șocați: ”Nu încercați așa ceva acasă!”

Ultimul moment din ediția a șasea a emisiunii iUmor a fost exploziv, întrucât pe scenă a urcat nimeni altul decât celebrul Stevie Starr, cunoscut drept ”Regurgitatorul Profesionist”.

S-a născut în Glasgow, cu un talent neobișnuit, și anume acela de a înghite fel și fel de obiecte, iar acum a venit pe scena de la iUmor, unde i-a uimit pe jurați.

”Îl știam, l-am văzut în mai multe show-uri.”, a spus Mihai Bendeac atunci când l-a văzut pe scena de la iUmor, după care s-a ridicat în picioare.

Adi Dima, număr de roast cu maşinile celor trei juraţi! Mihai Bendeac, scos din sărite: "Eu femeie n-am, dar nu te lega de maşina mea"

Delia a înțeles din start că are în față o personalitate, dar nu se aștepta la așa ceva: ”Deschide palma!”, i-a spus Stevie, după care a regurgitat zahărul, spre amuzamentul tuturor.

Ce a urmat pe scena de la iUmor, află în clipul de mai sus!

Nu vorbesc, dar au un munte de talent. Băieții de la Demented Brothers i-au dat gata pe jurați: ”E de departe cel mai sp... Momente incendiare la iUmor, în cea de-a șasea ediție. Sora Magdalena a renunțat și la smerenie, și la haine, iar Stevie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x