Teodora Nedelcu, spaima copiilor și deliciul adulților, în finala iUmor! „Îmi era teamă să nu ies din depresie”

Teodora Nedelcu a prezentat un număr de stand up comedy ce a fost extrem de apreciat de jurații iUmor, în finala sezonului 8. Concurenta a jucat rolul unei prințese depresive, pe post de animatoare pentru copii.

Discuțiile prințesei cu copiii au făcut deliciul juriului, textul creat de Teodora fiind unul foarte reușit, ca de altfel și întreaga interpretare.

citește și: Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

În ceea ce privește izolarea impusă în contextul pandemiei de coronavirus, Teodora a găsit și aici o parte amuzantă, pe care a introdu-o în momentul ei de stand up comedy.

"Restricțiile astea mi-au dat așa o relaxare și o liniște că îmi era teamă să nu ies din depresie. Noroc că am fost izolată cu iubitul meu, că altfel sigur ieșeam."

Teodora Nedelcu, spaima copiilor și deliciul adulților, în finala iUmor! „Îmi era teamă să nu ies din depresie”

Teodora Nedelecu, în finala sezonului 8 iUmor

Teodora Nedelcu, stand up comedy de senzație în finala iUmor

citește și: Teodora Nedelcu este câştigãtoarea celei de-a treia ediții iUmor

Teodora Nedelcu a avut un număr de stand-up comedy în care a vorbit și despre viața ei, despre cum a decurs perioada de izolare alături de iubitul ei, dar și despre faptul că era cât pe ce să scape de depresia ei, cât timp a stat în casă.

"Ai un umor dosebit", au fost cuvintele de apreciere ale lui Mihai Bendeac la adresa concurentei.

Dacă ți-a plăcut Teodora Nedelcu, trimite prin SMS la 1313, când se dă "start vot" ,(numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) pentru a desemna marele câștigător de la iUmor, sezonul opt, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Ultimele știri