Antena Căutare

TEST: Câte personaje ai văzut pe scenă? Marilu şi Deea au reușit să-l emotioneze pe Bendeac: ”Este cel mai frumos DA al meu”! Lacrimi??

Cea de-a treia ediție iUmor s-a anunțat a fi una surprinzătoare prin varietatea numerelor și concurenților urcă pe scenă. Stop, avem un număr de... travesti, care vine cu o provocare: câte personaje ați văzut pe scenă?

Cea de-a treia ediție iUmor s-a anunțat a fi una surprinzătoare prin varietatea numerelor și concurenților urcă pe scenă. Stop, avem un număr de... travesti, realizat de Marilu și Deea, care vine cu o provocare: câte personaje ați văzut pe scenă?

Concurentele au ales să interpreteze o scenă din piesa ”Othello” însă modul de abordare, replicile și conținutul scenetei i-au făcut pe jurați să se uite cu alți ochi atât la ele, cât și la opera lui Shakespeare. ”Ceea ce mi-a atras brusc atenția asupra numărului a fost... o privire”, a spuns Mihai Bendeac.

Și Delia a fost încântat, astfel că a urcat pe scenă, ca să le cunoască mai bine pe fete.

”- Bendeac a luat-o razna, e nebun!” ”- Cheloole, tu la concertele tale faci ce vrei!” Conflict pe jurizare pentru băieț... "Edward mâini-de-foarfecă" în varianta românească! Ionuţ Muscu a tuns o gorilă: ”Clienții care vin la salon vo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x