iUmor

PREMIERA Sezonului 7 >> VINERI | ora 20.00

Râzi fără oprire, nu glumă! Tiberiu Popovici, cele mai tari glume despre bărbați și femei: ”Războiul a fost câștigat de ele!”

 

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019.  A fost textier de muzică populară, una dintre melodiile scoase de el fiind ”Coji de portocale”, a Simonei Nae și a lui Cristi Nistor, iar acum Tiberiu Popovici a venit la iUmor. 

Tiberiu Popovici s-a apucat de stand-up comedy pe când în țară existau opt cluburi, iar acum a dat tot ceea ce fost mai bun, reușind să-i impresioneze pe jurați cu un număr despre războiul dintre femei și bărbați.  

”Noi doi ne cunoaștem. În momentul în care te-am cunoscut mi-am dat seama că ești un tip inteligent. Acum, această părere se menține. Mi-am dat, în schimb, seama că ce faci tu nu e stand-up, e altceva. Dar îmi place.”, i-a spus Bendeac. 

Delia a intervenit, evident, și l-a complimentat: ”Eu cred că e stand-up. Și mi-a plăcut. E diferit, dar mi-a plăcut. Eu cred că merită să meargă mai departe, merită să fie votat.”

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 https://s.a1.ro/1DwrQvw. Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV.

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI