Antena Căutare

"Țineţi minte plapuma aia de la bunici, de 300 de tone? Până la 10 ani, nu am putut să o dau de pe mine". Dan Badea, amintiri din copiălrie și regula de aur a bunicilor: "Închide naiba poarta să nu iasă ăsta mic și câinele"

Dacă vă întrebaţi cum de ajuns Dan Badea un comedian atât de bun, ei bine, copilăria se pare că l-a marcat... favorabil. S-a bucurat de grija bunicilor, a crescut la ţară şi s-a ghidat după o regulă de aur. De parenting.

Dacă vă întrebaţi cum de ajuns Dan Badea un comedian atât de bun, ei bine, copilăria se pare că l-a marcat... favorabil. S-a bucurat de grija bunicilor, a crescut la ţară şi s-a ghidat după o regulă de aur. De parenting.

Şi nu a omis niciun detaliu. Bunicii aveau o singură regulă de parentin: "Închide dracu poarta să nu iasă ăsta mic şi câinele (...) Mai ţineţi minte plapuma aia de la bunici, de 300 de tone? Eu până la 10 ani nu am putut să o dau de pe mine", îşi aminteşte Dan Badea.

Iar ce a urmat după asta, îl poate binedispune până şi pe cel mai posomorât om. Beandeac a fost la un pas de leşin... din cauza râsului.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x