Antena Căutare

Un concurent vine la „iUmor” să îi șocheze pe jurați cu un talent nebănuit!

Un concurent vine special din Londra la „iUmor” să facă un număr cu care vrea să îi impresioneze pe Delia, Cheloo și pe Mihai Bendeac.

Un concurent vine special din Londra la „iUmor” să facă un număr cu care vrea să îi impresioneze pe Delia, Cheloo și pe Mihai Bendeac.

El este convins că nimeni de aici nu poate să facă așa ceva și spune că talentul său îi șochează pe unii oameni, pe alții îi face să fugă, dar există și curioși care vor să afle mai mult.

”Ceea ce vă voi arăta este unic, nu cred că ați mai văzut așa ceva până acum”, va declara acesta înainte de a urca pe scenă.

Și, într-adevăr, Delia va fi cea mai impresionată de acest talent și chiar va încerca și ea să vadă dacă îl poate imita pe concurent.

Ce anume va face acesta pe scena „iUmor” în cea de a cincea ediție, dar și dacă Deliei îi va ieși numărul, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 20:30 la Antena 1.

Delia își vede Moartea, iar Bendeac Îngerul păzitor! Cheloo, tranșant ca întotdeauna: „Nu sunt religios, dar e de prost ... Mihai Bendeac, nas în nas cu îngerul său păzitor! „Am venit la Mihăiță, fiindcă nu mă ascultă! Și degeaba dă bani la psi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x