Antena Căutare

VĂ MULŢUMIM! Cea de-a doua ediție „iUmor” din cel de-al patrulea sezon a fost lider de audiență

Cea de-a doua ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată aseară, între orele 20.57-23.18, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban. 

Cea de-a doua ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată aseară, între orele 20.57-23.18, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 8.1 puncte de rating și 19.8% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Digi Sport 1 cu o medie de 6.3 puncte de rating şi 15.2% cotă de piaţă. ProTv a ocupat abia a treia poziţie în clasamentul audienţelor cu o medie de 5.6 puncte de rating și 13.5% cotă de piață.

iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 6.1 puncte de rating și 13.5% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă era ocupată tot de Digi Sport 1 cu 6 puncte de rating și 13.3% cotă de piață. Şi pe acest target, ProTv a ocupat abia a treia poziţie cu o medie de 3.9 puncte de rating și 8.6% cotă de piață. În minutul de aur, 21:30, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1, aproape dublu faţă de cei care urmăreau atunci Protv.

Şi la nivel national, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, cu 6.2 puncte de rating şi 13.8% cotă de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Kanal D cu 5.2 puncte de rating şi 11.6% cotă de piaţă. Cea de-a treia poziţia în clasamentul audienţelor la nivel national a fost ocupată de Digi Sport 1 cu 4.5% puncte de rating şi 10% cotă de piaţă, în vreme ce ProTv a ocupat abia a patra poziţie cu 3.7% rating şi 8.2% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 21:30, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1, aproape dublu faţă de cei care urmăreau atunci Protv.

Dacă în mod normal concurenții sunt cei care trăiesc emoții intense pe scena iUmor, duminica aceasta Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost cei care au trecut prin stări extreme.

Revederea dintre Mihai Bendeac și Ana Maria Calița, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente ale emisiunii, a fost complet neprevăzută. În stilul caracteristic, Ana Maria a glumit spunând că a revenit în sezonul patru al show-ului iUmor pentru că are nevoie de bani să își cumpere un loc de parcare și o boxă la apartamentul său proaspăt achiziționat.

La final, încântat de numărul de stand-up, Mihai Bendeac a uimit pe toată lumea când s-a ridicat de pe scaun, a mers direct pe scenă și a sărutat-o pe Ana Maria. ”A fost un <sărut iugoslav>! Am văzut eu la Hollywood, când e o decernare de premii Oscar, iar unul dintre actori, în semn de apreciere, își sărută colega. Nu contează că e măritată, că e singură, nu are legătură cu asta”, a explicat apoi Mihai Bendeac.

Florin Giga și Nicolae Stoian s-au remarcat, nu neapărat în mod pozitiv, printr-un concurs de mâncat. În timp ce unul gusta ardei iute, altul încerca sare de lămâie sau porumb învârtit pe o bormașină, iar la final Florin și-a înfipt dinții într-un cactus plin de țepi.

Dezamăgit de calitatea numărului, Mihai Bendeac s-a lansat într-o critică amănunțită. Cum, însă, Florin Giga și Nicolae Stoian păreau să primească impresiile juratului destul de relaxat, Bendeac s-a simțit ofensat și i-au scăpat și câteva remarci răutăcioase la adresa lor.

Deloc supărat, unul dintre concurenți chiar a glumit și l-a întrebat pe Mihai dacă ar mai fi vorbit așa și dacă mama sa s-ar fi aflat în sală, făcând aluzie la sezonul trecut, când Emilia Bendeac a asistat la filmările pentru emisiunea iUmor.

Sigur pe el, Mihai Bendeac a mărturisit că prezența mamei sale nu ar fi schimbat situația și, drept dovadă, s-a oferit să o sune. ”Sărut mâna, ce faci? Mamă, te deranjează dacă i-am spus unui prost că e prost?”, a întrebat-o Mihai pe mama sa. Răspunsul acesteia a venit însă rapid și a fost unul șocant pentru fiul său: ”Da!”.

Florin și Nicolae au plecat acasă fără nici un vot de încredere, ceea ce nu s-a întâmplat însă și în cazul lui Claudiu Popa. Numărul său de stand-up despre problemele cu femeile a rezonat cu cei trei membri ai juriului, care i-au dat voturile lor.

O adevărată încercare pentru nervii juraților a fost Gabriel Codreanu, un șofer profesionist venit din Oslo pentru a-și prezenta un număr de improvizație de care era foarte mândru. Impresia a fost însă doar a sa, nefiind împărtășită de nici măcat unul dintre cei trei jurați. ”M-a lăsat fără energie. Nu cred că a scris nimic, doar a venit pe scenă și a început să vorbească... parcă spunea la rând cuvinte pe care le știe”, a spus la final Delia.

Cel puțin la fel de neinspirată li s-a părut și alegerea lui Marian Ghiță, care a vrut să se întoarcă și în sezonul 4 al emisiunii iUmor după ce data trecută lui Cheloo nu i s-a părut suficient de bun numărul lui de roast. ”Anul acesta, am făcut unul bun, ca să râdă publicul, nu jurații”, a spus Marian, însă remarcile lui transformate în atac la adresa juraților nu au avut efectul scontat.

Și când credeau că le-au văzut pe toate, jurații iUmor au avut apoi parte de un număr de ”magie periculoasă”, în care protagonistul, japonezul Țamba Periculosul, a ”degustat” câteva zeci de lame de ras, mai multe șervețele de hârtie și un balon, toate însoțite de câte un pahar de absint la final.

Impresionat de numărul său de magie, Cheloo a vrut să îl cinstească după tradiția românească, așa că l-a servit cu un pahar de țuică, pe care Țamba a apreciat-o foarte mult. ”Dacă tot i-a plăcut, să îi dăm! Sticla aceasta e pentru drum, pune-o la cală. E făcută de mine, acasă”, i-a spus apoi Cheloo și i-a dăruit o sticlă întreagă de țuică românească din producția proprie.
”Nu cred că a venit cu gândul să câștige iUmor, el a venit să își prezinte numărul, pentru că a muncit cu drag la el, iar cineva îi oferă posibilitatea să și vadă o mică parte din România”, și-a justificat apoi gestul juratul iUmor.

Mihai Bendeac a fost și el inspirat de o ”degustare” la finalul unui număr în care Fifi și Fufu, două dansatoare venite din Montreal, s-au bătut cu frișcă. Juratul iUmor nu a avut parte însă de experiența la care se aștepta, deoarece frișca era de fapt spumă de ras, așa cum Fifi și Fufu au încercat să îl avertizeze.

”Eu am crezut că fata se referă la ea când a spus că nu e atât de bună pe cât pare! Am crezut că e modestă, nici o secundă nu mi-a trecut prin cap că nu ar fi frișcă. Sunt bătăi întregi cu frișcă în toată istoria cinematografiei, cum să mă gândesc că cineva ar putea înlocui-o cu cremă de ras?!”, a mărturisit Mihai Bendeac încă șocat.

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea iUmor a debutat în martie 2016 la Antena 1. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați în fața cărora sute de umoriști din întreaga lume și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.
Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea) și Doina Teodoru (sezonul al III-lea).

Sursa:Kantar Media


Țamba Periculosul i-a băgat în sperieți pe jurați! Japonezul a servit la cină lame de ras, șervețele de hârtie și un bal... Bendeac, primul fan al Floricicăi Dansatoarea: ”Parcă îmi trage cineva un glonț în cap!” Îți aduci aminte de momentul ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x