iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Venit tocmai din SUA, Michael Goudeau ne-a demonstrat cum poţi să jonglezi şi să mânânci mere în acelaşi timp! Și o face cel mai bine din lume, căci e în Cartea Recordurilor!

 

Pe scena „iUmor” au venit, de-a lungul celor cinci sezoane, concurenți extraordinar de talentați care au arătat că prin pasiune, muncă și talent poți cuceri un public pretențios, trei jurați exigenți. Sau întreaga lume, cum e cazul de față!

„E dragoste la prima vedere, e LIKE!”, a spus Delia încă dianainte ca Michael Goudeau, un artist de 59 de ani și un munte de talent, să apară în scenă. 

A cântat la lumânări, a jonglat cu mere pe care le-a și mâncat, într-un ritm superrapid! Ne-a demonstrat cum poţi să jonglezi şi să mânânci mere în acelaşi timp și nu oricum! Ci cu o viteză extraordinară, abilitate datorită căreia a ajuns în Cartea Recordurilor! E greu de explicat și de descris un asemenea număr, un adevărat show, care i-a impresionat pe jurați.

E primul concurent, adică nimeni înaintea lui nu a mai reușit o asemenea performanță, pe care durul Cheloo care l-a invitat să apară în următorul lui videoclip! Și Goudeau a acceptat!

„Sunteți de departe cel mai interesant număr făcut vreodată la „iUmor”, impresionant!”, i-a spus Delia concurentului, fascinată de un asemenea personaj. 

Goudeau și-a început cariera pe stradă, ca un simplu jongleor. Aici avea să cunoască succesul, cât și pe cea care i-a devenit mai apoi soție. Face atât de bine ceea ce face, încât a ajuns să aibă propriul show televizat în SUA, "Penn & Teller's Sin City Spectacular". În plus, e și autorul unei cărți de bucate.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE