Antena Căutare

VIDEO: Doar bărbaţii cu IUBITE mai înalte vor înţelege clipul ăsta! iUmor să treci peste detaliul ăsta?

Luna martie (sau măcar începutul ei) este destinată femeilor. Am avut mărţişorul, urmează Ziua Femeii, deci vremuri grele pentru bărbaţi. Tot grele sunt şi momentele în care îţi faci o iubită mai înaltă decât tine.

Trebuie să ai suficient iUmor încât să treci peste glumele prietenilor şi să suporţi ideea că ea, cândva, îşi va pune şi nişte pantofi cu toc în picioare.

Vă lăsăm mai jos un video realizat de George Tănase, fost finalist iUmor, şi Laura Giurcanu, una dintre cele mai urmărite persoane de pe Youtube:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apropo, că să nu ziceţi că nu v-am spus, duminică, de la 20:00, să aveţi televizoarele pe Antena 1. Începe sezonul al 3-lea de iUmor. Şi e mai neBUN ca niciodată!

Care este în opinia lui Cheloo diferența dintre concurenții români și cei străini de la iUmor?... Ionuţ Rusu a pus cel mai tare clip de pe internet! Cum au supravieţuit moldoveanu, ardeleanul, olteanul şi ungurul de 1 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x