Antena Căutare

Vlad Grigorescu l-a lăsat cu gură căscată pe Mihai Bendeac. Şi-a schimbat meseria nu şi năravul! A făcut un număr de magie doar cu ajutorul unui pachet de cărţi!

 Vlad Grigorescu, câştigătorul primului sezon al emisiunii, a trecut de la statutul de concurent, la cel de prezentator, alături de Șerban Copoț, însă nu îşi poate schimba năravul! Cu ajutorul unui pachet de cărţi şi a magiei, l-a lăsat pe Bendeac cu gura căscată.

Vlad Grigorescu, câştigătorul primului sezon al emisiunii, a trecut de la statutul de concurent, la cel de prezentator, alături de Șerban Copoț, însă nu îşi poate schimba năravul! Cu ajutorul unui pachet de cărţi şi a magiei, l-a lăsat pe Bendeac cu gura căscată.

,,E o combinaţie de distracţie, munca serioasă şi entuziasm. Toata lumea e curioasă de ceea ce o să facă fiecare concurent şi cum o să se descurce. Vedem cum fiecare işi trăieşte destinul, râdem mult şi nu simţim când trec atâtea ore”, e sinteza despre rolul jucat în emisiune de el.

De data asta, l-a lăsat pe Bendeac cu gura căscată.

Harder Niels, cel mai tare magician din Olanda, "nebun şi ciudat". Cu păr de Cruella şi talent de David Copper... Radu Bucălae, stand-up comedy cu mâna ruptă şi "iUmor" cât cuprinde : "Mi-aş face buzunar de pungi la şos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x