"Zici că-i făcut pe calculator!" Moment excepțional de pantomimă, încheiat cu un french kiss de zile mari. Mihai Bendeac, în rolul principal: "Doamne, Iisuse!"

Patrick Cottet Moine, un francez talentat, actor de pantomimă, a ajuns pe scenă făcând spectacole pe stradă. Ulterior, s-a apucat de muzică, după care s-a direcționat spre mimă, pentru că-l admira pe Charlie Chaplin. 

Patrick Cottet Moine, un francez talentat, actor de pantomimă, a ajuns pe scenă făcând spectacole pe stradă. Ulterior, s-a apucat de muzică, după care s-a direcționat spre mimă, pentru că-l admira pe Charlie Chaplin.

Acesta a făcut un număr extraordinar şi a declanşat reacţii explozive în juriul exigent. Meciul său de tenis i-a lăsat pe toți cu gura căscată:

"Eu nu am văzut în viața mea așa ceva", a fost reacția Deliei.

„Dragă Simona Halep, felicitări pentru victorie!”, îi spune Cheloo, în timp ce Bendeac, respectând un obicei rusesc, îi sărută mâna. Și să te ții!

Toată lumea a rămas şocată! Patrick i-a întors sărutul juratului nostru, dar de data aceasta pe gură, urmând obiceiul francezilor.

„Nu ştiu ce extraterestru, ce animal, ce om ar mai putea să apară la iUmor ca să-l sărute pe Bendeac pe gură”, a fost reacția lui Cheloo, surprins de cele întâmplate pe scena iUmor.

Și, în final, cele trei Like-uri au venit automat! BRAVO!

Ultimele știri