Larisa Iordache, șansele să se recupereze și să ajungă în finală, la Jocurile Olimpice 2020. Cristian Moldovan: "Noi sperăm"

Cristian Moldovan, antrenorul lotului de gimanstică, a declarat că speră ca Larisa Iordache să poată lua startul în finala la bârnă de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Finala va avea loc pe 3 august 2021.

Larisa Iordache a efectuat o examinare RMN după accidentarea de la aterizarea de pe bârnă din calificările de duminică, iar diagnosticul a fost de entorsă la metatarsiene

Profimedia

Larisa Iordache a efectuat o examinare RMN după accidentarea de la aterizarea de pe bârnă din calificările de duminică, iar diagnosticul de entorsă la metatarsiene (piciorul stâng) a inclus şi recomandarea de pauză.

"Larisa Iordache este in finala olimpică la bârnă! Cu un adversar în plus, durerea la gleznă, Larisa a demonstrat încă o dată cât este de puternică și și-a văzut visul împlinit! 14.133 pentru evoluția sa la bârnă, al 4-lea punctaj al calificărilor! În următoarele zile ea va începe recuperarea, pentru ca pe 3 august să poată concura pentru medalii!", a transmis şi Federația Română de Gimnastică, pe Facebook.

Gimnasta a reluat de astăzi pregătirea pentru finala la bârnă din 3 august 2021, în care s-a calificat cu a patra notă (14.133).

”Larisa Iordache şi-a reluat antrenamentele! După infiltraţii şi fizioterapie, supravegheată de antrenorii Lăcrămioara şi Cristi Moldovan, Larisa se pregăteşte pentru finala la bârnă din 3 august! Eşti puternică, Larisa, suntem alături de tine!”, a scris Federația Română de Gimnastică pe Facebook.

Larisa Iordache, șansele să se recupereze și să ajungă în finală, la Jocurile Olimpice. Cristian Moldovan: "Noi sperăm"

Cristian Moldovan, antrenorul lotului de gimnastică, a declarat că speră ca sportiva Larisa Iordache să poată lua startul în finala la bârnă de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cristian Moldovan, antrenorul lotului de gimnastică: "Ţelul este să luăm o medalie, ăsta este obiectivul Larisei"

"Am putut să mergem la sală, a făcut o mică mişcare, s-a urcat pe bârnă, să nu piardă contactul cu aparetele şi sperăm, cu ajutorul staff-ului medical de aici, de la Tokyo, să reuşim să o recuperăm până la concurs. Teoretic, ar trebui să anunţăm retragerea ei cu doar 24 de ore înainte, dar noi sperăm să se recupereze şi să putem face finala, aşa cum ne dorim".

"Ţelul este să luăm o medalie, ăsta este obiectivul Larisei, pentru acest obiectiv s-a reapucat de gimnastică şi sperăm din tot sufletul să-şi îndeplinească visul. Noi sperăm să reuşească să se recupereze şi să treacă peste durerea care va fi în continuare", a declarat Cristian Moldovan, la un post de televiziune.

În cea mai recentă postare a ei de pe Instagram, Larisa Iordache a scris: "Concentrează-te pe scopul tău, nu pe obstacole!".

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Jocurile Olimpice 2020, de la Tokyo, cel mai important eveniment sportiv de pe glob, au început pe 23 iulie 2021

Jocurile Olimpice 2020 au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus și au debutat pe 23 iulie 2021, cu restricții impuse de situația epidemiologică. Oficialii au stabilit ca Jocurile Olimpice de la Tokyo să se desfășoare în condiții speciale, fără spectatori.

Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt considerate cel mai important eveniment sportiv de pe glob. Evenimentul reunește anul acesta peste 11.000 de sportivi care vor concura în 339 de probe în 33 de sporturi. Țara noastră va fi reprezentată de 101 sportivi, a relatat news.ro.

La ediţia din acest an vor fi cinci noi sporturi: baseball-softball, karate, surfing, escaladă şi skateboarding. Pe lângă faptul că au fost introduse noi sporturi, vor fi şi probe noi în sporturile actuale, inclusiv baschet 3x3, BMX freestyle şi probe mixte la nataţie, atletism, triatlon, judo şi tir cu arcul. Se vor acorda 15 noi medalii de aur, la baschet 3x3, BMX freestyle şi pentru probele mixte.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri