Larisa Iordache a plecat din Tokyo. Mesajul transmis de gimnastă la părăsirea Jocurilor Olimpice 2020

Larisa Iordache a publicat o imagine și un mesaj, înainte de a pleca din Tokyo.

Larisa Iordache a publicat o imagine la plecarea din Tokyo

Profimedia

Larisa Iordache a publicat pe rețelele sociale un mesaj prin care le-a mulțumit fanilor pentru susținere și le-a mărturisit că, deși deznodământul experienței nu a fost așa cum își dorea, poate spune că a învățat multe din perioadă petrecută la Tokyo.

Larisa Iordache a publicat și o imagine de la Tokyo, orașul în care nu a mai apucat să lupte în finala Jocurilor Olimpice, din cauza problemelor suferite la gleznă.

Ce mesaj a transmis Larisa Iordache la plecarea de la Tokyo

„La revedere, Tokyo! După o lună și o săptămână plecăm acasă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această experiență. Chiar dacă nu a ieșit așa cum mi-am dorit, am învățat lucruri esențiale care mă vor ajuta în viitor. Plec de aici cu lacrimi în ochi, dar cu capul sus. Mulțumesc...Mulțumesc pentru gândurile frumoase. Sunt fericită că-mi voi revedea familia”, a transmis Larisa Iordache pe Instagram.

Citește și: Ce spune Larisa Iordache despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut: „Am crezut că am nevoie de ele”

Larisa Iordache a abandonat fiala la bârnă de la Jocurile Olimpice 2020 pentru că accidentarea care avusese loc în luna iulie, la aterizarea de pe bârnă, i-ar fi pus viața în pericol și nu putea face față durerii.

"Nu vom înţelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniştit spre ce vrei tu să faci. Am încercat şi am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit. Durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om. Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine şi pentru fiinţa care m-a împins pe drumul acesta, fiinţă care, din păcate, nu mai este lângă mine şi nu mai pot obţine un cuvânt de încurajare de la ea, însă ştiu că am iubirea necondiţionată a familiei mele. Vă iubesc! Este greu, greu, pentru că, de data asta, chiar am crezut că o să fie bine totul. Însă, drumul nu se opreşte aici, cu această şansă nefructificată. Momentan pun puţină pauză şi o iau de la capăt când o să fiu pregătită să reiau totul din punct de vedere paihic, cât şi fizic. Antrenorilor mei vreau să le spun că îi iubesc pentru că, indiferent de situaţie, ei au crezut în mine şi în tot ceea ce am făcut. Şi pentru că au pornit cu mine pe drumul acesta chiar când nu aveam pe nimeni lângă noi. Şi vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat şi m-au încurajat", a scris Larisa Iordache pe Instagram.

Citește și: Mama Larisei Iordache a murit. Ce mesaj a transmis gimnasta pe rețelele sociale

Jocurile Olimpice 2020 au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus și au debutat pe 23 iulie 2021, cu restricții impuse de situația epidemiologică. Oficialii au stabilit ca Jocurile Olimpice de la Tokyo să se desfășoare în condiții speciale, fără spectatori.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri