Antena Căutare

Alexandru Ariton, un concurent mic cu inima mare! I-ar dona premiul unui prieten

Alexandru Ariton are un vis: să câştige Junior Chef. Asta pentru că vrea să doneze premiul unei fiinţe speciale din viaţa lui.

Alexandru Ariton are un vis: să câştige Junior Chef. Asta pentru că vrea să doneze premiul unei fiinţe speciale din viaţa lui.

Nu e mama, sora sau bunica lui. Nici măcar un amic de joacă. Ci pisica lui, Ţiţi.

"Aş dona premiul pisicii mele", a spus Alexandru. Chiar dacă uneori face nebunii, Ţiţi este prietenul lui cel mai bun. Iar Alex are mare grijă de el!

La Junior Chef a păşit emoţionat şi uimit de decoruri. A pregătit şi o reţetă exotică: ton roşu pe pat de legume. Vizante nu prea a înţeles cum stă treaba cu tonul roşu.

"Cum peştele crud? Ce fel de bucătărie e când nu faci nimic?", se întreabă juratul.

"Eu sunt şeful!", i-a răspuns concurentul. Ştie el ce face! Acasă găteşte cu cartea lui Gordon Ramsey pe masă.

"Cred că o să mă descurc la Junior Chef, pentru că am ambiţie şi puţin talent!", a spus micul concurent. Chiar dacă în platou a încurcat puţin ingredientele şi a avut dificultăţi la plating, preparatul lui a fost excelent.

"M-am panicat. Erau juraţii în faţa mea. Trebuia să mă concentrez şi să şi vorbesc cu ei!". De emoţie, a strâns polonicul în mâini, în timp ce îi privea pe juraţi degustând preparatul lui.

"Dragul meu Alex, e o decizie foarte grea. Platoul ăla arată foarte bine. Arată echilibrat coloristic, cu accentul ala de merişor. Răspunsul meu este da!", a spus Vizante.

Tot DA a obţinut şi de la Horia şi Prinţesa Polonic.

La final, Alexandru a decis să meargă în echipa juratei.

Lisa Ionescu, o adevărată vedetă: "Vreau să devin o cântăreaţă care are propriul ei restaurant"... Copiii nu se pot decide! Să lucreze pentru NASA sau să devină Chefi bucătari?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x