Antena Căutare

Ana Maria Dumitru a făcut spectacol alături de sora ei, în platoul Junior Chef!

Este frumoasă, talentată şi o bucătăreasă desăvârşită! Iar alături de sora ei mai mică, face spectacol! Ana Maria Dragomir i-a impresionat pe juraţi!

Este frumoasă, talentată şi o bucătăreasă desăvârşită! Iar alături de sora ei mai mică, face spectacol! Ana Maria Dragomir i-a impresionat pe juraţi!

Ana Maria Dumitru are doar 9 ani. Spre deosebire de alţi copii de vârsta ei, ei nu îi plac produsele de la fast-food şi are mare grijă ce mănâncă.

La Junior Chef, a pregătit o salată în straturi cu somon afumat.

"E o reţetă sănătoasă şi delicioasă. Produsele nu sunt prăjite în ulei", spune Ana Maria. Iar sarea şi piperul din preparatul ei sunt sora ei mai mică, Isabella.

Micuţa Isabella a fost alături de Ana Maria în platou. Juratul Vizante nu a mai avut timp să analizeze preparatul concurentei, pentru că a fost cucerit de Isabella. Isabella, însă, nu s-a lăsat atât de uşor. Iar la cei 7 ani ai săi, a avut grijă să îi dea cele mai bune replici lui Vizante.

Ana Maria Dragomir i-a cucerit pe juraţi cu reţeta sa! Toţi trei i-au oferit un DA din inimă. Însă concurenta a ales să meargă mai departe cu Horia Vîrlan!

Isabelle Dumitru i-a zdrobit inima lui Vizante: "Nu te iubesc! Asta-i viaţa!"... Anca Lungu, dans de senzaţie la „Junior Chef”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x