Antena Căutare

Concurentă „Junior Chef” s-a înscris în concurs fără ştirea mamei

Talentaţi, pasionaţi de gastronomie, simpatici şi amuzanţi sunt copiii veniţi la preselecţiile „Junior Chef” pentru a-i impresiona pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, juraţi care îi pot ajuta să câştige trofeul şi marele premiu pus la bătăie

Talentaţi, pasionaţi de gastronomie, simpatici şi amuzanţi sunt copiii veniţi la preselecţiile „Junior Chef” pentru a-i impresiona pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, juraţi care îi pot ajuta să câştige trofeul şi marele premiu pus la bătăie.

Pasiunea celor mici pentru arta culinară este atât de mare, încât ei sunt capabili de foarte multe lucruri pentru a căpăta experienţă de la membrii juriului, dar şi de la ajutoarele lor, foşti concurenţi de la „Top Chef”, Alexandru Iacob, Mirela Ivaşcu şi Daniel Grosu. Drept dovadă, una dintre concurentele venite la preselecţii a mărturisit că a venit la concurs fără ştirea mamei sale: „Mama nu ştie că sunt aici. Nu i-am spus pentru că niciodată nu mi-a susţinut pasiunea pentru gătit, doar prietenii mei m-au încurajat”, povesteşte Boancă Maria.

Maria este o fetiţă cu personalitate şi are planuri mari de viitor. Îşi doreşte să devină criminalistă, iar pasiunea pentru gătit se va materializa şi în viitor pentru că puştoaica, atunci când va fi mare, îşi va deschide o firmă de catering.

Telespectatorii care vor urmări „Junior Chef” în această seară de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla motivul pentru care Boancă Maria nu i-a spus mamei sale că vine la preselecţiile show-ului, dar şi dacă preparatul său a reuşit să-i convingă pe cei trei juraţi că merită să ajungă în etapa următoare a concursului.

Concurent la „Junior Chef”, de două ori în Cartea Recordurilor... Manrico Pregnolato este un "italiano vero" care visează la o carieră în avocatură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x