Antena Căutare

Manrico Pregnolato este un "italiano vero" care visează la o carieră în avocatură

Tânărul, în vârstă de 11 ani, provine dintr-o familie italo-română, având mama româncă și tatăl italian

Tânărul, în vârstă de 11 ani, provine dintr-o familie italo-română, având mama româncă și tatăl italian. Manrico este pasionat de gătit dar visează să devină avocat sau procuror, fiind un tip căruia îi place ideea de dreptate, sau chiar să lucreze în media.

Acesta se prezintă cu încredere în fața juraților, prezentând un preparat delicios, "Scaloppina di pollo con limone e vino bianco", în traducere Escalop de pui cu lămâie și vin alb.

Juratul Vizante și-a demonstrat măiestria în mânuirea limbii italiane, încercând să traducă preparatul, care însă s-a soldat cu un eșec.

Întrebat de Prințesa Polonic, Manrico a mărturisit că în afară de pasiunea de a găti, iubește dansul și nu oricare, breakdance-ul. Fiind un fan al emisiunii Next Star, a văzut cât de talentați sunt copiii de vârsta lui și a rugat-o pe mama sa să îl ducă la cursuri. Astăzi el studiază breakdance-ul alături de dansatorii lui Connect-r, în cadrul sălii lor de dans.

Fără lipsă de modestie, Manrico povestește despre viața sa emoțională, mărturisind că este îndrăgit de multe fete din clasă datorită înfățișării drăguțe. El nu are însă ochi decât pentru una singură, pe care a cunoscut-o în mall. Cei doi au schimbat numerele de telefon și chiar au comunicat prin sms, însă tânăra nu i-a mai răspuns la un moment dat.

Manrico este întrebat de Marius Vizante dacă fetele mai urâțele sunt mai deștepte. Acesta consideră că nu este întotdeauna adevărat, povestind că are probleme cu o colegă foarte înaltă, care îl enervează pentru că îl strigă "ManRRRRico!"

Înnebunit de întrebările juraților, Manrico începe să-l imite pe Piersic, rol care îi face pe cei trei să râdă iar pe tânărul bucătar să crească în ochii noștri datorită talentelor multiple cu care ne-a uimit.

După terminarea preparatului, juniorul se prezintă în fața juraților plin de emoție. Aceștia gustă tacticos din escalop și se retrag. Prințesa Polonic este prima care ia cuvântul, exclamând "M-ai cucerit mi amore! Mamma mia! Răspunsul meu este DA!"

În încercarea de a păstra tensiunea, Vizante pare indecis, considerând că are nevoie de un tânăr determinat care să își dorească să muncească și să învețe. După ce Manrico îl asigură că este pregătit, Marius Vizante ia decizia. "DA!"

Și Horia îi oferă răspunsul "Da!" după ce îl felicită pentru preparatul său.

De acum încolo jurații sunt cei aflați sub presiunea emoțiilor, încercând să îl convingă să se alăture echipei lor. Horia Vîrlan îl asigură că va intra într-o echipă de profesioniști, în timp ce Prințesa Polonic îl așteaptă cu sufletul deschis în inima echipei sale. Marius Vizante apelează la trucurile de actor, încercând să-l convingă de faptul că numai el îl poate face să strălucească.

Manrico concluzionează diplomat "Femeile au mai multă răbdare decât bărbații așa că o să mă duc la doamna Polonic!"

Concurentă „Junior Chef” s-a înscris în concurs fără ştirea mamei... Prințesa Polonic este atacată din toate părțile de către "zmeii-jurați"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x