Antena Căutare

Horia Vîrlan, juratul „Junior Chef”, dezvăluie una dintre temerile lui

Cel mai spectaculos show cu copii, „Junior Chef”, va avea premiera luni, de la ora 20:30, la Antena 1

Cel mai spectaculos show cu copii, „Junior Chef”, va avea premiera luni, de la ora 20:30, la Antena 1. După ce preselecţiile au adunat peste 1500 de copii din toată ţara, cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Vizante şi Horia Vîrlan, au cea mai grea misiune, să jurizeze preparatele a peste 100 de princhindei dintre cei mai talentaţi în gastronomie. La final, mai puţin de jumătate dintre ei vor avea şansa să fie instruiţi de membrii juriului.

Se pare că nu doar cei mici veniţi să demonstreze că pot găti cel puţin la fel de bine ca nişte adulţi au temeri şi emoţii, ci şi juraţii show-ului culinar, dovadă fiind una dintre mărturisile pe care expertul bucătar, Horia Vîrlan, le-a făcut. „Am nişte superstiţii, dar nu recunosc asta pentru că cineva mi-a spus odată că este sub demnitatea unui bărbat să fie superstiţios”, povesteşte juratul.

O altă întâmplare legată de superstiţii, pe care Horia Vîrlan a trăit-o, s-a petrecut în armată când cei care se ocupau de regimentul din care făcea parte îi obligau pe soldaţi să înceapă marşul cu piciorul stâng tocmai pentru a-i dezobişnui pe cei care cred în superstiţii.
Telespectatorii vor putea urmări unicul show culinar cu copii, „Junior Chef”, începând de luni, de la ora 20:30, la Antena 1. Dezvăluiri inedite, emoţii, spontaneitate şi multă voie bună vor fi ingredientele cu care show-ul va umple seara de luni a telespectatorilor.




Juratul „Junior Chef”, Marius Vizante, a fost nevoit în copilărie să-şi facă mereu noi prieteni... Marius Vizante, juratul Junior Chef, ştie reţeta secretă care îi face pe copii să scape de emoţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x