Antena Căutare

Lora, Corina, Connect-R și Cosmin Seleși sunt răsfățați de juniori! Oare cu ce impresii vor rămâne?

Musafirii juniorilor s-au adunat cu mic cu mare pentru a savura cele mai gustoase preparate

Musafirii juniorilor s-au adunat cu mic cu mare pentru a savura cele mai gustoase preparate. Aceștia mărturisesc că sunt dornici să mănânce ceea ce au gătit prichindeii.

Preferințele sunt împățite, iar membrii echipelor se tem cel mai tare de Connect-R, care a părut pretențios la prima vedere. Să fie oare adevărat?

Masa este gata, iar echipa Polonic se pregătește să servească preparatele europene. "Ne vedem cu cinci kilograme în plus!", glumește Connect-R după ce Roxana le urează poftă bună.

Lora a fost înnebunită după scoicile Saint-Jacques și a furat din porția lui Seleși, care nu se dă în vânt după ele. Și Connect-R a fost încântat de preparat, însă Corina a considerat că bacon-ul nu era în combinația potrivită.

Pentru felul principal, vedetele a servit carne de rață cu spanac și piure de mazăre și cartofi. Lora a gustat tot mai puțin rața: "Iubesc rațele, nu!"

Și desertul i-a dat gata pe cei patru, motiv pentru care la final, i-au aplaudat pe toți membrii echipei Polonic.

Trei echipe, patru oaspeți! Concurenții se pregătesc pentru a pofti la masa vedetele noastre... Vizante îi impresionează pe cei patru cu preparate orientale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x