Antena Căutare

Marius Vizante, juratul Junior Chef, ştie reţeta secretă care îi face pe copii să scape de emoţii

Unicul show culinar cu copii din România are marea premieră luni, de la ora 20:30, la Antena 1. După ce mii de prichindei talentaţi la gătit au venit la audiţiile „Junior Chef”, mai departe în concurs, vor ajunge peste o sută, urmând ca la finalul preselecţiilor să treacă mai puţin de jumătate.

Unicul show culinar cu copii din România are marea premieră luni, de la ora 20:30, la Antena 1. După ce mii de prichindei talentaţi la gătit au venit la audiţiile „Junior Chef”, mai departe în concurs, vor ajunge peste o sută, urmând ca la finalul preselecţiilor să treacă mai puţin de jumătate.

Camerele de luat vederi, platoul mare şi colorat, dar şi curiozităţile celor trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Vizante, le amplifică emoţiile celor veniţi să pună mâna pe titlul „Junior Chef”, dar şi pe cât mai multe experienţe din partea membrilor juriului.

Unul dintre prichindeii copleşiţi de emoţiile show-ului a fost Bosancu Robert Nikolas, concurentul care i-a cucerit pe juraţi cu farmecul şi spontaneitatea lui. Nikolas a găsit în Vizante sprijinul de care avea nevoie pentru a putea depăşi impasul care îi părea de netrecut: „M-au zăpăcit cu întrebările, parcă erau o mitralieră de întrebări, un bombardament, iar eu nu am vrut să le zic să tacă pentru că nu era politicos şi trebuia să le arăt că mă descurc la gătit în timp ce vorbesc."

În cele din urmă, sfaturile lui Vizante l-au ajutat pe prichindel să treacă peste amalgamul de emoţii care l-au copleşit: „Nu trebuie să te panichezi: „Stai liniştit, îţi arăt nişte exerciţii prin care nu te mai pierzi cu firea, asta se cheamă Regăsirea componentei naturale. Îţi dai seama că actorii se pot pierde în faţa unui public de câteva sute de persoane, aşa că acest exerciţiu este foarte important”, mărturiseşte Marius Vizante.

Telespectatorii care vor urmări marea premieră a show-ului „Junior Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla care este modalitatea prin care Vizante îşi învinge emoţiile, dar şi dacă Nikolas a reuşit să depăşească momentul tensionat.

Horia Vîrlan, juratul „Junior Chef”, dezvăluie una dintre temerile lui... Roxana Ionescu, refuzată la „Junior Chef”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x