Antena Căutare

Surpriză pentru finaliştii Junior Chef, înainte de marea FINALĂ!

Au trecut de prima probă din Marea Finală, iar acum au ultima şansa de a demonstra că sunt cei mai buni. Cei 12 finalişti mai au un de făcut un singur pas!

Au trecut de prima probă din Marea Finală, iar acum au ultima şansa de a demonstra că sunt cei mai buni. Cei 12 finalişti mai au un de făcut un singur pas!

Proba finală începe cu o surpriză pentru concurenţi. Cei mici au primit câte o carte de bucate cu numele şi fotografia lor pe copertă. Însă, paginile sunt albe. Pe acele file îşi vor scrie singuri reţetele inventate.

"E senzaţional! Nu pot să descriu în cuvinte, mai ales că acum gătim cu trofeul lângă noi", spune Andrei Geavela.

Tot în acele cărţi se află şi un indiciu pentru marea probă. O bancnotă de 100 de lei pe care o vor folosi pentru cumpărături. Ei vor merge la piaţa, unde, în două ore, vor trebui să găsească ingredientele pentru ultimul preparat.

Ei sunt concurenții care merg mai departe în ultima probă din FINALA JUNIOR CHEF!... Andrei Geavela are talent la actorie! Concurentul îl imită pe Florin Piersic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x