Antena Căutare

Trei echipe, patru oaspeți! Concurenții se pregătesc pentru a pofti la masa vedetele noastre

Într-un decor de poveste, după cum și Prințesa Polonic afirmă, la Manasia, cei 24 de concurenți se pregătesc să înfrunte criticile celor patru musafiri pentru care pregătesc astăzi masa

Într-un decor de poveste, după cum și Prințesa Polonic afirmă, la Manasia, cei 24 de concurenți se pregătesc să înfrunte criticile celor patru musafiri pentru care pregătesc astăzi masa. Lora, Corina, Connect-R și Cosmin sunt plini de emoție și nerăbdători să încerce preparatele.

Cei mici sunt gata de competiție, fiind împărțiți în câte trei echipe, câte una pentru fiecare jurat și îndrumați de către Alex Iacob, Mrela Ivașcu și Daniel Grosu. Ei au la dispoziție o oră și jumătate pentru a realiza meniul pentru vedete.

Echipa Prințesei Polonic promite să impresioneze cu un meniu în stil european, Vizante va găti oriental iar Horia în stil tradițional. Se aleg căpitanii de echipă și toată lumea se urnește pentru a fi gata la timp cu preparatele. Andrei îi va îndruma pe membrii echipei lui Horia, Nicoleta pe cei ai lui Vizante și Manrico pentru Prințesa Polonic.

Fiți atenți cum ne organizăm: aici desertul, aici fel principal și aici antreu!, îi împarte Andrei, șeful echipei lui Horia.

Vizante nu se poate abține să nu se laude cu echipa sa și mărturisește că ei au puțin din fiecare, și din Polonic și din Vîrlan, dar mai ales din aura artistică a lui Vizante.

Toți concurenții sunt extrem de emoționați, fiecare agitându-se prin bucătărie pentru a scoate cele mai bune preparate. Liderii se străduiesc să îi mobilizeze și să îi scape de agitație și emoții.

Tocmai echipa lui Vizante a dat de belea, chinuindu-se să facă o salată. Emoțiile l-au cuprins pe Nicolas, care a izbucnit în lacrimi pentru că nu reușea să fileteze peștele.

Nici trupa lui Horia nu era prea organizată, chiar juratul povestind că i-a urmărit puțin înainte de a interveni. “Ce româncă ai văzut tu să facă brânza de burduf cu blenderul?”, o mustră Horia pe româncuța Alexandra.

Prințesa Polonic are și ea probleme, Manrico apucându-se prea devreme de fierberea pastelor. Noroc cu Daniel Grosu, care a reușit să îi atrag atenția în timp util.

Andrei, căpitanul echipei lui Horia pare să fi fost o alegere greșită, cel puțin așa consideră acum juratul. Acesta este de părere că prichindelul este tare dezorganizat.

Tensiunea crește pe măsură ce minutele se scurg. Nicolas, cel mai emoționat dintre toți, descoperă că humusul pregătit de echipa sa conținea apă. Cineva i-a sabotat! Apoi, îl podidesc lacrimile pentru că intră în criză de timp.

Nici în echipa lui Horia nu este numai soare. Noa și Alexandra au un mic conflict.

Roxana îi anunță că mai au timp doar două minute la dispoziție pentru a termina preparatele.Pe ultima sută de metri, echipele se întrec în rapiditate.

Urmează degustarea meniurilor de către patru vedete autohtone. Connect-R, Corina, Lora și Cosmin Seleși vin cu mare emoție la conacul Manasia pentru a-i cunoaște pe pitici.

Aly Bayloun - șef la cărat apă... Lora, Corina, Connect-R și Cosmin Seleși sunt răsfățați de juniori! Oare cu ce impresii vor rămâne?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x