Antena Căutare

Vizante face dezvăluiri emoţionante despre copilăria sa

Impresionat de povestea de viaţă a unei concurente, Vizante face dezvăluiri despre copilăria sa.

Impresionat de povestea de viaţă a unei concurente, Vizante face dezvăluiri despre copilăria sa.

Vizante a povestit situaţia pe care a avut-o în familie atunci când era copil.

„Eram patru copii la părinţi şi ei au muncit din greu ca să ne crească, iar tu mi-ai adus aminte foarte mult de copilăria mea, care n-a fost uşoară”, i-a spus Vizante concurentei.

Monica avea doar un an şi trei luni atunci când mama a lăsat-o în grija unei mătuşi, iar pe celelalte surori la alte rude, şi a plecat în Elveţia, unde şi-a întemeiat o nouă familie. Tatăl, plecat în acea perioadă la muncă în străinătate, s-a întors de urgenţă în ţară, şi-a recuperat fetele de la rude şi le-a crescut singur de atunci. Monica nu este doar talentată în bucătărie: de curând, a câştigat un concurs de talente în Moldova recitând poezii.

Vizante povesteşte că părinţii lui munceau din greu şi petreceau mult timp la serviciu, motiv pentru care el s-a apucat de gătit la o vârstă fragedă. Actorul recunoaşte că cel mai mult iubeşte momentele în care familia i se adună la masă.

I-a făcut pe juraţi să plângă! Monica Pârlici, o fetiţă plină de talente cu o poveste de viaţă impresionantă... Emoţiile i-au copleşit, dar au primit trei de DA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x