Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Vizante, juratul „Junior Chef”, ar putea ilustra un cuvânt din DEX. Vezi ce spune Anca Lungu despre el

O nouă ediţie a primului show în care copiii fac legea în bucătărie va începe în această seară la Antena 1, de la ora 20:30, show în care Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan au cea mai dificilă misiunea, aceea de a departaja preparatele celor mai amuzanţi şi talentaţi prichindei

O nouă ediţie a primului show în care copiii fac legea în bucătărie va începe în această seară la Antena 1, de la ora 20:30, show în care Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan au cea mai dificilă misiunea, aceea de a departaja preparatele celor mai amuzanţi şi talentaţi prichindei.

Concurenţii sunt pasionaţi de arta culinară şi fac tot posibilul pentru a­ îi cuceri pe membrii juriului, dar până într-un punct când cei trei juraţi scot armele şi se luptă pentru a-i ademeni în echipa lor pe cei mai talentaţi puşti veniţi la preselecţii. Drept pentru care, Prinţesa Polonic, Vizante şi Horia Vîrlan lasă deoparte prietenia pe care o au în afara show-ului şi îşi ascut cuţitele pentru a-i atrage pe cei mici. La sfârşit, cei care pierd simt gustul amar al înfrângerii: „În DEX am putea pune poza lui Vizante în dreptul cuvântului aroganţă”, mărturiseşte amuzată Anca Lungu.

Nici Marius Florea nu se lasă mai prejos şi judecă lupta Prinţesei Polonic ca fiind una aprigă: „Anca este o pisică blândă care zgârie rău. E Prinţesa care dă cu polonicul. Copiii o văd mămoasă şi drăguţă şi cred că o să fie numai lapte şi miere în echipa ei, dar la cum o cunosc eu pe Anca, n­-o să se lase depăşită prea uşor”, povesteşte Vizante.

Detalii despre „conflictul” dintre juraţi vor putea fi aflate la „Junior Chef” în ediţia din această seară, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla ce mesaj neaşteptat i-a transmis Vizante lui Horia Vîrlan în legătura cu preferinţele sale culinare.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.