Antena Căutare

Lucas Pârjol, un Junior Chef cu nume predestinat, e fanul numărul unu al lui Florin Piersic

"Fratele meu, Lucas, știe să gătească! Eu cred că atunci când o să fie mare o să se facă bucătar!" îl descrie cu multă dragoste sora lui mai mică

"Fratele meu, Lucas, știe să gătească! Eu cred că atunci când o să fie mare o să se facă bucătar!" îl descrie cu multă dragoste sora lui mai mică.

Tânărul, în vârstă de 11 ani, vine din Craiova și își face intrarea în fața juriului plin de încredere. Vizante chiar remarcă faptul că are un nume predestinat pentru acest show. Lucas va pregăti un mușchi de vită cu garnitură de legume.

Băiatul a povestit că pasiunea pentru bucătărit este moștenită de la părinții săi, care dețin un restaurant în Craiova. Lucas a crescut practic printre cratițe, cuțite și ingrediente minune.

"Îmi plăcea mereu cum tăiau, cum se grăbeau! Îmi plăcea foarte mult în bucătărie!", mărturisește prichindelul. Deși se mândrește cu cei doi părinți care i-au insuflat această pasiune pentru gătit, Lucas povestește că este greu să fii copil de bucătar pentru că viața lor decurge mai mult în restaurant.

"În primul rând trebuie să îți placă ție! E o vorbă românească <să o mănânci cu ochiii>", îl sfătuiește tatăl său.

"Eu am crescut în bucătărie, știu să gătesc, iar acesta este un atuu pentru mine!", afirmă Lucas plin de încredere.

Puțin emoționat, concurentul se apucă de gătit, planificându-și minuțios etapele preparatului. Pentru a mai destinde atmosfera, Lucas îl întreabă de Vizante de cât timp este actor. Simpaticul jurat îi mărturisește că actoria a apărut în viața sa după ce începuse deja să gătească.

"Cum ați trecut de emoții?" întreabă curios Lucas. Vizante, răspunde serios, "Am un talent actoricesc foarte bun și mă prefac!"

Continuând mini-interviul, tânărul îl întreabă dacă îl cunoaște pe Florin Piersic, moment în care Vizante parcă se transformă, imitându-l pe marele actor "Mă Lucas mă ai o moacă faină! Pune mâna și fă mâncarea aia că mi-e o foame, ceva excepțional mă!"

Anunțându-i pe jurați că urmează să flambeze carnea, Prințesa Polonic îl roagă pe Vizante să fie pe fază, cu extinctorul pregătit.

Preparatul este gata și tânărul Lucas se îndreaptă spre degustare. Înainte ca Prințesa să guste, băiatul își face cruce, pentru noroc.

Toți cei trei jurați au gustat și sunt gata să delibereze. Prima este Anca Lungu, care mărturisește că mușchiul de vită bine făcut nu o deranjează că nu este roz în centru, fiind perfect pentru ea în această perioadă de sarcină. "E o mică problemă, gustul! Gustul nu a fost bun...a fost PREFECT! Din partea mea ai un DA!"

Și Horia Vîrlan îi oferă un DA iar Vizante îi spune drept în față "Eu vreau să câștig Junior Chef și vreau să fac asta cu tine! Deci, răspunsul meu e DA!"

Lucas îl alege în final pe Horia pentru a-i fi mentor, în ciudat încercărilor lui Vizante de a-l cuceri pe puști.

Vizante, juratul „Junior Chef”, ar putea ilustra un cuvânt din DEX. Vezi ce spune Anca Lungu despre el... La Junior Chef, emoțiile își spun cuvântul! Trei de NU și mult fum!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x