Antena Căutare

Isabelle Dumitru i-a zdrobit inima lui Vizante: "Nu te iubesc! Asta-i viaţa!"

A încercat să îi intimideze pe micuţii concurenţi, însă a picat chiar el în plasă. Sora unei concurente i-a pus capac lui Vizante!

A încercat să îi intimideze pe micuţii concurenţi, însă a picat chiar el în plasă. Sora unei concurente i-a pus capac lui Vizante!

Isabelle a venit la Junior Chef pentru a o susţine pe sora ei, Ana Maria Dragomir. Şi a avut mare grijă să îi pună la punct pe juraţi, în special pe Vizante.

Atunci când Ana Maria s-a retras pentru câteva minute, sora sa mai mică, dar foarte fâșneață, a preluat "comanda". Încercând să formeze o alianță cu ea, Vizante a pornit într-o serie de idei pentru a-i strica rețeta: "Hai să îi punem zahăr, hai să îi punem făină!". Dar Isabelle nu a fost de acord cu nici una dintre variante și l-a pus repede la punct dintr-o singură vorbă "TACI!", a exclamat fetița. "Ești prima femeie din viața mea care mi-a spus prima oară taci!", a spus Vizante zâmbind.

Ana Maria nu se lasă nici ea mai prejos și simțind atacul i-a spus lui Marius Vizante că ele nu vorbesc deloc mult, ci chiar el este vorbărețul.

"Da este adevărat! Știu că adevărul doare!", a concluzionat Isabelle, în timp ce Vizante aproape se tăvălea din pricina "cuțitului înfipt" de către Iza.

Într-un moment de virtuozitate, Vizante a început să recite din Shakespeare "A fi sau a nu fi?", dar fetițele l-au închis și de data aceasta "Mai bine a nu fi!"

Pentru a scăpa de replicile acide, Marius Vizante a rugat-o pe Isabelle să îi gătească ceva bun, căci sora sa Ana Maria nu părea să gătească ceva gustos. Sigură pe forțele surorii sale, Iza i-a replicat amenințător "Ai gustat măcar?", moment în care Vizante aproape izbucnete în lacrimi "Iar am greșit?"

Micuţa de doar 7 ani a şocat prin replicile pe care i le-a dat juratului. Impresionat de curajul ei, Vizante s-a declarat cel mai mare fan al ei şi chiar a vrut să îi cunoască părinţii!

Micuța însă are un iubit, "Sunt iubită!" a exclamat din tot sufletul Iza. "Îl provoc la duel! Și eu te iubesc!", dar de fiecare dată Vizante s-a lovit de același NU! din partea fetiței.

Prinţesa Polonic îşi face trupă de dans!... Ana Maria Dumitru a făcut spectacol alături de sora ei, în platoul Junior Chef!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x