Antena Căutare

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 41 și 42, sezonul 2, din 31 mai. Victor află rezultatul testului de paternitate

Episoadele 41 și 42 ale serialul ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609” urmăresc trăirile lui Victor care ascunde de Eva mărturisirea făcută de Iulia. Acesta alege să facă testul de paternitate, deși inițial a considerat că nu e nevoie.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 41 și 42, sezonul 2, din 31 mai. Victor află rezultatul testului de paternitate Galerie
Episoadele 41 și 42 ale serialul ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609” urmăresc trăirile lui Victor care ascunde de Eva mărturisirea făcută de Iulia. Acesta alege să facă testul de paternitate, deși inițial a considerat că nu e nevoie. | Antena 1

Tensiunile cresc în relația lui Victor cu Eva, după ce acesta a mințit-o, iar ea a aflat. Descoperă în rândurile următoare cum s-au desfășurat lucrurile în cele mai recente episoade din ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609”.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 41 și 42, sezonul 2, din 31 mai. Eva l-a confruntat pe Victor

În timp ce stăteau pe canapea, Eva și-a început interogatoriul prin care voia să afle cum și-a petrecut, de fapt, Victor ziua. L-a întrebat cum a fost la birou, iar el a încercat să ofere un răspuns care să nu dea de bănuit: ”Cum să fie, nu a fost nimic special.”

Însă femeia voia să scoată adevărul de la el: ”Nu?! Mi s-a părut că ai stat așa... cam mult. Nu ai avut nicio ședință? Nu s-a întâmplat nimic deosebit?!”

Eva i-a arătat atunci un pasaj din cartea pe care o citea, un mesaj subtil la faptul că iubitul ei îi ascunde adevărul. Anunțul că Victor pleacă la birou a înfuriat-o pe Eva, care a ridicat tonul și a decis să dea cărțile pe față. Discuția tensionată a fost întreruptă de soneria de la ușă.

La ușă era chiar Sergiu, care plănuia să îl invite pe Victor la o bere. Deranjată că rămâne singură acasă, Eva a plecat furioasă de lângă cei doi bărbați.

Eva a sunat-o apoi pe Adina, căreia i s-a confesat: ”M-a mințit, nu mi-a zis nimic. Mă minte.”

În episodul 41, Luminița a primit vizita Dianei. Aceasta i-a transmis că Victor a recunoscut copilul și nu are rost să o informeze pe Eva, de teamă ca aceasta să nu pățească ceva.

Pe de altă parte, deși Victor era convins că micuțul e fiul său pentru că are același semn ca el și bunicul său, Flori îl încuraja să facă testul de paternitate.

Însă bărbatul se teme să nu greșească din nou, cum a făcut-o cu Eva, pe care nu a crezut-o că e însărcinată cu al său copil. Dar Flori a insistat să le trateze pe ambele la fel și să facă testul.

Citește și: În spatele Camerei 609, episodul 20, sezonul 2. Doina Teodoru, detalii mai puțin cunoscute despre viața sa. Ce fel de copil a fost

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 41 și 42, sezonul 2, din 31 mai. Bunica Elisabeta află secretul lui Victor

Elisabeta Pop s-a străduit să afle noutățile și pentru că nu a reușit să scoată nimic de la Cocuța, a încercat să o intimideze pe aceasta.

”M-am gândit că poate îți faci bagajele. Nu pleci tu?! Am eu aerul că glumesc. Lumea bună pleacă în concedii, sărmanii care fug din cauza războiului nu. Șerban mi-a zis că poate tu pleci. Avem un război, cel al secretelor. Mi-a zis Eduard că nu ești tocmai în tabăra potrivită și că ai pus și botul la borcanul cu secrete. I-ai cerut bani lui Eduard? E adevărat?”, i-a zis ea.

Cocuța a decis să îi mărturisească secretul lui Victor: ”Are un copil cu Iulia”.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 41 și 42, sezonul 2, din 31 mai. Victor a făcut testul de paternitate

Ajutat de tatal său, Sergiu, Victor a trimis mostrele pentru testul de paternitate. Bunica Elisabeta a intrat chiar în momentul în care cei doi puneau ultimele detalii la punct.

La finalul zilei, Victor a încercat să detensioneze relația cu Eva. Aceasta i-a spus că simte că se întâmplă ceva și e deranjată că el nu îi spune.

”Știu că te-ai văzut cu Diana, dar nu știu de ce”, a spus femeia.

Victor și-a cerut iertare și i-a transmis că nu dorea să o supere. Atunci i-a zis că a mers la Diana pentru că a vrut să-i ceară banii împrumutați pentru operație.

A doua zi, Eva a mers cu tatăl ei la cumpărături, pe când Victor a mers să afle rezultatul testului. În timp ce iubita lui Victor lăsa cumpărăturile în camera copilului, părintele i-a luat bani din portofel.

Cheltuind banii pe băutură, afirma că va pune în curând mâna pe niște bani: ”De la Victoraș, e ginerele meu, nu îl știi tu. Mă gândeam să nu prăpădesc banii, să-i bag într-o afacere. Mașini second hand, dăm kilometrajul înapoi, facem și noi un profit. Ce zici?!”

Mai târziu, Eva ajungea acasa la părinții lui Victor când iubitul ei avea în mână rezultatul testului de paternitate: ”Ce e în plicul ăla?”

Despre Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este unul dintre cele mai noi proiecte marca DreamFilm Production. Cu episoade noi în fiecare vineri, de la 20:30, serialul difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY spune povestea lui Victor și a Evei.

Serialul romance, adaptare după producţia turcească Room 309, are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim-plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x