Antena Căutare

Evelyne, soția lui Alexandru Ion, superbă în rochie de mireasă. Cum a arătat tortul inedit creat de miri în fața invitaților

Alexandru Ion și Evelyne Vîlcu s-au cununat religios în acest weekend. Actorul din „Lia - Soția soțului meu” și proaspăta lui soție au avut o nuntă deosebită la care s-au distrat copios. Cum au fost surpinși mirii.

Galerie
Alexandru Ion și Evelyne Vîlcu s-au cununat religios în acest weekend | Instagram

După cununia civilă, care a avut loc vinerea trecută, Alexandru Ion și Evelyne Vîlcu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, în acest weekend. Ulterior, actorul din „Lia - Soția soțului meu” și proaspăta lui soție, au petrecut alături de invitații lor într-un decor de vis.

Pentru nunta specială, mirii le-au impus participanților și un dresscode. Toți au venit purtând ținute black tie și efectul a fost unul de senzație.

Însă, cu siguranță, cei care au atras toate privirile au fost Alexandru Ion și proaspăta sa soție.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 7 și 8, sezonul 4, din 20 septembrie 2024. Răzvan, pe punctul de a fi descoperit

Articolul continuă după reclamă

Cum au arătat Alexandru Ion și soția lui, Evelyne în ziua nunții. Mirii au atras toate privirile în ținute spectaculoase

Evelyne a purtat o rochie de mireasă din măse, lungă, în care a arătat superb. Cu decolteu adânc, părul prins într-un coc lejer și cu un voal până în pământ, mieasa a atras toate privile în ziua cea mare.

La rândul său, actorul din serialul de la Antena 1 a purtat un costum cu sacou alb, cămasă în aceeași culoare și pantaloni negri asortați cu papionul. Atât ei, cât și invitații au surprins imagini adorabile de la nuntă cu miri distrându-se din plin în ziua lor cea mare.

Cu siguranță distracția a fost la superlativ, mai ales că printre cei care au ținut discursuri s-au numărat Andrei Niculae și Micutzu.

Și în ceea ce privește tortul mirilor, acesta a fost unul inedit. Alexandru Ion și soția sa, Evelyne, l-au creat de la zero, în fața invitaților. Pe un blat imens de bezea, mirii au adăugat împreună crema și fructele, după rețeta unui tort pavlova. Momentul a fost unul dintre atracțiile serii și toți i-au urmărit „în acțiune”, i-au filmat și au postat imaginile pe rețelele sociale.

Cine e Evelyne Vîlcu, tânăra cu care s-a căsătorit Alexandru Ion din „Lia”

La începutul anului trecut, Alexandru Ion a decis să facă pasul cel mare și și-a cerut iubita în căsătorie. Acum, cei doi și-au unit destinele în mod oficial și au făcut cununia civilă. Primele imagini au fost publicate chiar de actor pe contul personal de Instagram: „Ne-am luat!”, a scris acesta în dreptul fotografiei care îi surprinde radiind de fericire.

În timp ce soțul ei este celebru, Evelyne Vîlcu nu este la fel de cunoscută, cel puțin nu în lumea mondenă. Potrivit spynews.ro, tânăra este antreprenor și a reușit să pună pe picioare câteva afaceri de succes.

Citește și: Ștefan Floroaica, dezvăluiri despre viața de dinainte să facă parte din serialul Lia-Soția soțului meu: „Nu simt o mare diferență”

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat cu mult timp în urmă, Alexandru Ion din Lia-soția soțului meu povestea că el și cea care i-a devenit acum soție s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații de întâlniri.

„Trăiesc cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere al vieții personale și mă bucur enorm că se suprapune cu cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere al vieții profesionale. Logodnica mea nu e colegă de breaslă, e în cu totul și cu totul alt domeniu, nu are legătură cu lumea artistică sau, mă rog, are acum legătură cu lumea artistică prin asocierea cu mine. Ne-am cunoscut pe Tinder și de acolo au evoluat lucrurile”, a declarat Alexandru Ion pentru Unica.ro, citat de sursa menționată mai sus.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 7 și 8, sezonul 4, din 20 septembrie 2024. Răzvan, pe punctul de a fi descop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x