Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, distribuție completă. Cine sunt actorii care dau viață personajelor serialului

Noul serial al Antenei 1 aduce pe micile ecrane o poveste de dragoste ce se desfășoară într-o situație neobișnuită, împletită cu multe intrigi. Iată cine sunt actorii din Lia - Soția soția soțului meu și ce spun protagoniștii despre întregul proiect! Noi nume s-au adăugat de curând distribuției.

colaj foto cu actorii din serialul lia sotia sotului meu Galerie
Lia - Soția soția soțului meu, distribuție completă. Cine sunt actorii care dau viață personajelor serialului | Antena 1

Lia - Soția soțului meu spune povestea unei tinere de 20 de ani, fiică de profesor, care în urma pierderii tatălui său se vede nevoită să renunţe la cel mai mare vis al ei, acela de a urma cursurile celebrei şcoli de balet de la Moscova.

Fără niciun alt sprijin, Lia Călin (Ana Bodea) decide să vină la singura ei rudă, mătuşa ei, care lucrează pe domeniul Vornicu, unde îl va întâlni pe Petru Vornicu, iar între cei doi se înfiripă o poveste sinceră de dragoste și ajung să se căsătorească. Cu toate acestea, tinerii sunt la scurt timp puși într-o situație neprevăzută și complet neobișnuită: Alice, soția lui Petru care se afla în comă de 3 ani, își revine subit și se întoarce acasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Alecsandru Dunaev revine la Antena 1 cu un rol care va complica intriga serialului Lia – Soţia soţului meu

Lia - Soția soția soțului meu, distribuție completă sezonul 1. Numele actorilor și rolul pe care îl joacă

Ana Bodea - Lia Călin, ulterior Lia Vornicu - protagonistă, soția lui Petru Vornicu și nepoata lui Marcel și a Mariei

Ștefan Floroaica - Petru Vornicu - protagonist, soțul Liei și soțul lui Alice, tatăl lui Robi

Ioana Blaj - Alice Vornicu - antagonist, soția lui Petru și mama lui Robi, fiica Otiliei

Constantin (Bebe) Cotimanis - Marcel Pescaru - unchiul Liei și administrator al domeniului Vornicu, tatăl Danei și al lui Sorin

Carmen Ionescu - Maria Pescaru - mătușa Liei, soția lui Marcel, mama Danei și a lui Sorin, șefa menajerelor pe domeniul Vornicu

Oana Zara - Dana Pescaru - verișoara Liei, fiica Mariei și a lui Marcel, amanta lui Pavel și angajata lui Petru la circuit

Ilinca Goia - Otilia Bădescu - mama lui Alice și a lui Andi, soacra lui Petru, nașa lui Petru și Pavel, stăpâna casei

Vlad Gherman - Andi Bădescu - fratele lui Alice, fiul Otiliei

Alexandru Ion - Pavel Vornicu - fratele lui Petru, soțul Gabrielei, amantul Danei și al doilea om în compania familiei Vornicu (circuitul)

Doinița Oancea - Gabriela „Gabi” Vornicu - personaj negativ, soția lui Pavel

Tina Duceac - Ema Vornicu - sora lui Petru și Pavel, îi spune Otiliei „mamă”, aliată pentru Lia, îndrăgostită de Mike

Valeriu Ilisie - Sorin Pescaru - fiul lui Marcel și al Mariei, fratele Danei, vărul Liei, îndrăgostit de Ema

Anca Sigartău - El Capitan (Adi Nagy) - inginer / mecanic șef firma lui Petru Vornicu, mama lui Mike, șefa lui Tică, mentor pentru Petru

Toto Dumitrescu - Mike (Marius Nagy) - pilot de curse, fiul lui El Capitan, prieten cu Andi

Bogdan Talașman - Tică - mecanic auto la filma lui Petru, îndrăgostit de Moni

Elena Mogîldea - Toni - secretara firmei lui Petru

Andrei Voicu - Robi - fiul lui Petru și al lui Alice

Roxana Văduva - Moni - secretara firmei lui Petru și cea mai bună prietenă a lui Toni

Mihai Mititescu - Rică - mecanic auto la circuit, coleg cu Tică

Kira Hagi - Mira - avocat, sora vitregă a lui Alice și a lui Andi

Andrei Coman - Rusu - personaj episodic, mafiot clanul Rocca

Andrei Ivan - Bobiță - personaj episodic, mafiot clanul Rocca

Mircea Gheorghiu - Tavi - personaj episodic, mafiot clanul Rocca

Romeo Visca - Laur - personaj episodic - cel care a răpit-o pe Lia

Simona Șuiu - Nela - menajeră în casa Vornicu

Alecsandru Dunaev - Răzvan Vornicu - vărul lui Petru, îndrăgostit de Alice din adolescență

Citește și: Toto Dumitrescu şi Simona Voicu se alătură distribuţiei serialului Lia - Soţia soţului meu, de la Antena 1

Ce spun actorii principali despre proiectul Lia - Soția soțului meu

Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută publicului de serial din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela). Producţia este o adaptare liberă după drama turcească „Never let go”, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

„De câteva luni bune, drumurile mele duc inevitabil spre platoul de filmare de la Lia – soţia soţului meu. Am pornit cu mare bucurie în proiectul despre care pot spune că reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru mine”, a declarat Ana Bodea, interpreta Liei.

Ştefan Floroaica a completat: „Este primul meu rol, aşa că vine la pachet cu un mix de sentimente… entuziasm, încredere şi deopotrivă îndoială. Sunt foarte curios să văd şi eu primele imagini cu impunătorul Petru Vornicu, personajul de la care am împrumutat şi căruia i-am împrumutat multe în ultima vreme! Aşa că abia aştept şi eu ziua de joi!”

„Pentru mine, acest proiect înseamnă enorm. Asta pentru că o joc pe Alice…o sumă de contradicţii. Nu ştiu dacă am fost vreodată atât de fascinată de vreun personaj. Sper să îi fascineze şi pe telespectatorii noştri şi să îi atragă toată povestea din Lia – soţia soţului meu!”, a dezvăluit, la rândul ei, cea care interpretează rolul lui Alice.

Citește și: Povestea tumultuoasă din serialul Lia - Soția soțului meu, într-un videoclip inedit. Vlad Gherman a compus cea mai așteptată piesă

Ana Bodea este Lia în Lia - Soția soțului meu

Ana Bodea este cea care i-a dat viață Liei. Tânăra de 20 de ani, fiică de profesor, s-a văzut nevoită să renunțe la visul ei cel mare, acela de a ajunge la o celebră școală de balet din Moscova. După ce tatăl ei moare, ea ajunge în casa mătușii sale și își scrie trăirile într-un jurnal, visându-se și scriitoare.

„Personajul pe care îl interpretez, Lia Călin, este, în primul rând, o tânără puternică, ambiţioasă. Care a trecut prin multe încercări. Fiind la începutul carierei mele de actriţă, uneori simt că este dificil să mă transpun în toate situaţiile prin care trece Lia, mai ales că sunt ipostaze prin care majoritatea oamenilor nu au trecut niciodată”, a mai declarat Ana Bodea, despre personajul său.

Ştefan Floroaica este Petru Vornicu în serialul Lia - Soția soțului meu

Ştefan Floroaica nu se află la prima experienţă a unui proiect TV, însă acesta și-a făcut debutul ca actor odată cu rolul din Lia - Soția soțului meu. În trecut, acesta a partcipat la o competiție sportivă televizată, însă ulterior s-a concentrat pe actorie, urmând cursuri în acest sens.

„Este primul meu rol, aşa că vine la pachet cu un mix de sentimente… entuziasm, încredere şi deopotrivă îndoială. Totul este nou pentru mine, iar personajul meu, Petru Vornicu, mă provoacă să-mi ies din zona mea de confort şi să evoluez ca om şi ca actor”, a declarat Ştefan.

Ioana Blaj o interpretează pe Alice în Lia - Soția soțului meu

Ioana Blaj, cunoscută publicului în urma aparițiilor sale în numeroase seriale, o interpretează pe Alice Vornicu, soția lui Petru, care a ajuns în comă în urma unui grav accident rutier. În seara cu pricina, ea și Petru s-au certat, iar acesta din urmă i-a spus că vrea să divorţeze. Alice este manipulatoare, egoistă şi extrem de răzbunătoare și recurge la orice mijloc pentru a-şi atinge scopurile.

Lia - Soția soțului meu, noul serial de la Antena 1. Care este povestea

Producția aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole. Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la Antena 1.

Episoadele serialului Lia - Soția soțului meu pot fi văzute integral pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x