Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episoadele 45 și 46. Lia a fost împușcată chiar sub ochii lui Petru! Ce s-a întâmplat

Episoadele 45 și 46 din Lia - Soția soțului meu au adus pe micile ecrane finalul sezonului 1, cu o răsturnare de situație demnă de un sfârșit grandios. După ce a luat legătura cu clanul Rocca, Alice a complotat la moartea Liei. Cum i-a convins pe aceștia să o ucidă.

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episoadele 45 și 46. Lia a fost împușcată chiar sub ochii lui Petru! | Antena 1

Episodul 45 începe cu o scenă care îi ține cu sufletul la gură pe telespectatori, Petru apărând singur într-o pădure, după ce este împușcat. Din fericire, totul nu a fost decât un vis de-al Liei, care este în continuare îngrijorată de implicarea lui în flagrantul lui Giani Rocca. Acesta i-a promis din nou că va avea grijă.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 45. Alice complotează cu clanul Rocca

Așa cum era de așteptat, Alice nu renunță la planul ei. Se pare că l-a implicat din nou și pe Robi, dându-i celui mic o sarcină secretă. După ce l-a trădat pe Petru, aceasta a primit prin intermediul Mirei cartea de vizită a lui Giani Rocca.

„Vrea să știe ce informații ai. Vrea detalii și tu trebuie să le afli. Îți va rămâne dator cu o favoare. Orice”, i-a spus Mira lui Alice.

Între timp, se pare că El Capitan și Mike au pornit către Italia, pentru a face transportul ilegal, așa cum s-au învoit. În casa lor, dimineața i-a surprins pe Andi și Toni împreună, după ce și-au petrecut noaptea tot împreună.

Citește și: Fanii serialului "Lia - soția soțului meu", surpriză la final de sezon. Îndrăgita actriță care se alătură distribuției de top

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 45. Telespectatorii au cunoscut un nou personaj

Petru a ajuns la secția de Poliție pentru a discuta despre flagrant, iar telespectatorii cunosc un nou personaj - o polițistă tânără care îl va ajuta pe Petru, rol interpretat de actrița Oana Moșneagu. Aceasta este Nadia Florea, fiica inspectorului Florea. „Dacă nu mă ajuți să îl prind, o să am grijă să faci tu pușcărie”, i-a spus ea lui Petru.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 45. Dana s-a mutat împreună cu Lia

Dana se mută într-un final cu Lia, pregătindu-și bagajele, deși Maria și Marcel s-au arătat extrem de supărați în urma deciziei ei. Lia a ajutat-o la împachetat, iar cele două au mai discutat despre testul de paternitate. „Eu aș face testul doar ca să le arăt tuturor că am dreptate”, i-a spus Lia.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 45. Ce se întâmplă cu Nae, după ce s-a aflat că este tatăl fraților Vornicu

La micul dejun, Emma l-a informat pe Pavel că i-a văzut pe Otilia și pe Nae, tatăl lor, vorbind. Acesta i-a spus din nou să renunțe să mai aducă în discuție subiectul: „Poți să îl ierți că ți-a omorât mama? Că eu nu!”

Pavel a vorbit și cu Otilia despre cele întâmplate, iar aceasta l-a asigurat că o să îl îndepărteze pe Nae de casa lor, în special acum când telespectatorii au aflat că cei doi au avut o aventură.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 45. Nadia l-a arestat pe Tavi Rocca

Nadia se pare că pune deja lucrurile în mișcare, făcându-le o vizită celor din clanul Rocca, cu un mandat de percheziție. Tânăra polițistă l-a și adus apoi pe Tavi în arest, pentru 24 de ore. „Gianni o să fie supărat”, i-a zis Mira. „Așa sper și eu”, a răspuns Nadia, care se pare că are, la rândul ei, un plan. Omul lui Gianni l-a sfătuit pe Tică să o anunțe pe El Capitan că este posibil ca poliția să bănuiască ceva legat de transportul de droguri. „Dacă nu se face transportul, vă execut pe toți”, a amenințat Rusu.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 45. Emma și tatăl ei, momentul adevărului

Lia și Emma au pus la cale o întâlnire între Nae și Petru, pentru a-i spune acestuia din urmă adevărul. Înainte însă, Emma l-a confruntat pe tatăl ei. „Spune-mi ceva, după atâția ani..”, a spus ea. Discuția dintre ei s-a lăsat cu lacrimi. „Nu cred că ai venit la locul care trebuie. Ce am făcut eu nu se poate ierta”, i-a răspuns Nae.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 45. Petru a aflat că Pavel a încercat să îl fure. S-a iscat scandal între cei doi frați

În vilă, Petru a fost surprins de o întrebare neașteptată din partea lui Robi: „Lia e amanta ta?” Petru și-a dat rapid seama că aici e mâna lui Alice. „Tu chiar îți bați joc de copilul nostru?!”, s-a răstit apoi Petru la Alice. „Hai să găsim o cale de mijloc, pentru Robi”, a continuat el.

În schimb, Alice i-a spus un detaliu care l-a tulburat, și anume despre planul lui Pavel de a-i fura bani din companie împreună cu Mira și Andi. În scurt timp, Petru l-a confruntat pe fratele lui cel mare, iar spiritele s-au încins între ei.

„Dispari din casa asta!”, i-a strigat Petru lui Pavel. Prezent a fost și Andi, pe care Petru aproape că l-a luat la bătaie.

În cele din urmă, Dana s-a decis să facă testul de paternitate, urmând să afle în curând și răspunsul. „Abia aștept să văd ce față o să facă domnul Pavelică”, a glumit Marcel.

Citește și: Serialul Lia- Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul doi. Filmările au început deja!

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 45. Alice pare mai hotărâtă ca oricând să se răzbune

Otilia i-a cerut ajutorul lui Gabi pentru a „scăpa” de Nae, ca acesta să nu mai dea târcoale casei. Gabi i-a dezvăluit acesteia și legătura lui Alice cu Gianni Rocca, după ce a văzut cartea lui de vizită în camera lui Alice. Otilia a rămas uimită mai ales atunci când a surprins-o vorbind la telefon. „Alice, ce înseamnă asta? Așa ceva nu se poate!”, i-a zis Otilia.

„Eu cu tine nu mai vorbesc niciodată. Nu iert trădarea”, i-a răspuns Alice, care este furioasă pe mama ei încă de când s-a aflat adevărul cu privire la căsnicia dintre Petru și Lia.

„Bine că pe Petru îl ierți”, i-a răspuns Otilia.

„Cine a zis că îl iert?!”, a punctat Alice.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 45. Petru a aflat că Nae este tatăl lui. Cum a reacționat

În tot acest timp, Lia a reușit să îl ducă pe Petru în locul în care știa că se află Nae, dezvăluindu-i cine este, de fapt, fotograful care le-a fost mereu alături în cele mai neașteptate momente. „E tatăl tău”, i-a spus ea. În cele din urmă, Petru a pus totul cap la cap, trăind un real șoc.

Episodul 46 începe cu un nou coșmar al Liei, în care Petru este împușcat și moare. Când se trezește, cei doi vorbesc despre vestea șocantă pe care Petru încă nu a reușit să o asimileze, și anume că fotograful Nae este, de fapt, tatăl lui.

„Nu înțeleg cum de nu mi-am dat seama..”, a spus Petru.

„Erai foarte mic. E normal să nu îl recunoști”, i-a explicat Lia.

„Nu, am vrut să uit că există. M-a păcălit. A intrat în viața mea deși știa că nu aș fi acceptat”, a zis el.

Între timp, a ieșit la iveală faptul că Marcel a fost plătit de Otilia să se ocupe de Nae, pentru ca nimeni să nu îl mai poată găsi. „I-am zis să plece undeva departe, să nu îl știe nimeni”, i-a dezvăluit Marcel Mariei.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 46. Nadia și Petru se pregătesc de flagrant

Nadia i-a făcut o vizită lui Petru pentru a-l informa că flagrantul trebuie să aibă loc cât mai repede. „Astăzi!”, i-a spus ea, deși Petru avea alte planuri… de familie. Totuși, a acceptat să îl sune pe Gianni și să îi ceară o întâlnire.

Până la ora stabilită însă, Petru a ținut să vorbească cu Emma și Pavel despre tatăl lor, iar în scurt timp a intervenit și Otilia. Aceștia au ajuns la concluzia că nu îl vor pe Nae în viața lor, spre nemulțumirea și dezamăgirea Emmei. Petru a încercat să o liniștească.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 46. Petru s-a împăcat cu Pavel. Ce l-a rugat să facă

În cele din urmă, Petru și Pavel par că s-au împăcat, înainte ca acesta să plece să îi facă flagrantul lui Gianni. „Dacă pățesc ceva…Vreau să te rog să ai grijă de Lia”, a început Petru.

„E inutil să încerc să te opresc, nu?”, i-a zis Pavel.

Înnebunită de furie, Alice a fost la un pas să o bruscheze pe Lia, după ce l-a vizitat pe Răzvan și a găsit-o acolo, repetând pentru campania sa de la firmă. Elena a intervenit pentru a o ruga pe Alice să plece.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 46. Dana urmează să primească rezultatul testului de paternitate

Forțată de situație, Gabi i-a făcut o vizită Danei, aflând că aceasta a reușit să facă testul de paternitate după ce a luat o mostră de păr din peria lui Pavel. „Știi ce nu înțeleg eu, Gabi? De ce e convins Pavel că nu e copilul lui?”, a zis Dana bănuitoare.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 46. Petru pare că și-a luat rămas bun de la Lia și Alice

În pauza de la repetiții, Lia l-a vizitat pe Petru, având un presentiment ciudat. „Lia, dacă vreodată mi se întâmplă ceva, vreau să îți trăiești viața. Și vreau să fii fericită”, i-a spus el, ca un posibil adio. Cei doi s-au sărutat apoi pasional, iar Alice a văzut întreaga scenă. Aceasta i-a reproșat că nu mai are nicio urmă de respect pentru ea.

Petru a purtat și cu Alice discuția înainte de flagrant, spunându-i ce urmează să facă. „Alice, dacă mi se întâmplă ceva, vreau să ai grijă de Robi”, i-a spus el. Aceasta a părut surprinsă că Petru face flagrantul astăzi. La final, Petru a îmbrățișat-o. „Pe mine nu mă săruți?”, a întrebat Alice.

Toni a trăit la rândul ei o decepție în dragoste, după ce Andi i-a dat de înțeles că nu își dorește nimic serios cu ea.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 46. Nae are de gând să le dezvăluie tot adevărul copiilor săi. Acest lucru o vizează și pe Otilia!

Văzându-l pe Sorin că vorbește cu Emma, Maria i-a povestit despre cum l-a convins Marcel pe tatăl ei să plece la Cluj. „Știu cât îți pasă de ea..”, i-a spus Maria fiului ei. Sorin s-a dus astfel și l-a adus înapoi pe Nae, care a dat nas în nas cu Otilia la vilă.

„Vreau să vorbesc cu copiii mei. Trebuie să le explic, să afle tot adevărul”, a spus el.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 46. Nela le-a dezvăluit Mariei și lui Marcel că Alice a pus-o să îi otrăvească

Într-un moment neașteptat, pe ușa familiei Vornicu a intrat Nela, măcinată de vină după ce i-a otrăvit, la îndemnul lui Alice. „Alice m-a pus să vă pun otravă în mâncare. Să nu aveți încredere în familia aia”, le-a spus Nela lui Marcel și Mariei.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 46. Gabi a mințit că Dana a falsificat testul de paternitate

Speriată de urmărire rezultatului testului de paternitate, Gabi a venit rapid cu un plan. S-a prefăcut că vorbește la telefon cu medicul Danei, spunându-i lui Pavel că a aflat că aceasta ar fi încercat să îl mituiască pe doctor pentru un rezultat pozitiv. Din nefericire, Pavel a crezut totul. „Poate să vină cu o mie de teste. Nu o să o cred”, i-a zis el lui Gabi.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 46. Alice a aflat că Otilia a semnat actele de divorț

După ce a ascultat pe la uși, Robi a surprins-o pe Alice cu o întrebare: „Mami, ce înseamnă că buni a semnat pentru divorțul tău?” Lui Alice i-a căzut cerul în cap atunci când a auzit.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 46. Întorsătură de situație pe ultima sută de metri. Ce a făcut Gianni

În timp ce era la operațiunea de a-l prinde pe Gianni, Petru a abandonat totul gândindu-se la Lia. La rândul ei, Liei nu îi reușea dansul pentru sportul publicitar, gândindu-se la ce i s-ar putea întâmpla lui Petru dacă flagrantul s-ar termina prost.

Gianni a apărut la fața locului și i-a spus Nadiei că își dorește să o ajute, mințind-o că el s-a retras din afacerile familiei. Gianni l-a trădat pe Tavi, dezvăluind poliției planul lui cu transportul de droguri. El Capitan și Mike au fost prinși în flagrant și arestați.

Se pare că Alice și Gianni au avut o întâlnire înainte ca totul să se întâmple. Aceasta l-a avertizat că Petru are de gând să îi facă un flagrant. „Valoros. Ce vrei la schimb?”, a întrebat Gianni.

„Să nu îi faci lui nimic. Omoar-o pe nevastă-sa, Lia”, a răspuns Alice, dându-i de înțeles lui Gianni că așa îl va face pe Petru să plătească pentru tot.

Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episodul 46. Lia a fost împușcată!

Petru și-ar fi dat seama în ultimele momente și a pornit în cea mai mare viteză către agenție, acolo unde Lia filma pentru spotul publicitar. Din spatele unui zid, un pistol era îndreptat către ea, iar Lia a fost împușcată și a căzut la pământ, sub privirile îngrozite ale Liei. „Nu îmi pare rău că mor, am avut parte de cea mai mare iubire”, se aude glasul ei la final de episod. Ce se va întâmpla în continuare, vom afla abia în sezonul 2 din Lia - Soția soțului meu. Filmările au început deja!

Lia – Soția soțului meu, episod cu episod. Serialul se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay... Lia – Soţia soţului meu, în topul preferinţelor publicului comercial feminin cu finalul primului sezon al poveştii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x