Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 1 și 2, sezonul 4, din 12 septembrie 2024. Lia suferă din cauza stării lui Petru

În episoadele 1 și 2 din Lia - Soția soțului meu, Lia îl vizitează pe Petru la spital și acesta nu o recunoaște, iar Gabi încearcă să nu o piardă pe Roxi. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în primul episod din sezonul 4 al serialului Lia-Soția soțului meu | Antena 1

Primul episod din sezonul al patrulea al serialului „Lia-Soția soțului meu” a debutat cu imagini cu Lia, care și-a amintit de ultimele momente petrecute cu Petru, înainte ca starea acestuia să se degradeze.

Vă reamintim că, în ultimele episoade ale proiectului semnat Ruxandra Ion, un nou accident de maşină a zguduit din temelii familia Vornicu, iar vestea de la medici legată de starea lui Petru a căzut ca un trăsnet: „Pacientul are hemoragie cerebrală. Şi dacă îşi revine, e posibil să nu mai fie aceeaşi persoană!”. Veştile proaste au continuat de-a lungul întregii seri: „Soţul dumneavoastră nu are activitate cerebrală. E ţinut în viaţă de aparate. Recomand familiei să îşi ia la revedere şi să îl deconecteze!”, au fost cuvintele pe care Lia pur şi simplu nu a vrut să le accepte.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 1, din 12 septembrie 2024. Lia merge la Petru la spital

În tot acest timp, Alice a luat o decizie care va schimba complet intriga serialului.

„E o moarte suspectă! Am venit să iau probe!”, le-a spus Nadia lui Alice şi Otiliei, referitor la moartea lui Gianni Rocca.

Pentru Lia însă, veştile şocante au continuat, aflând că este însărcinată: „Petru, am nevoie de tine! O să avem un copil! Vreau să te cunoască. Vreau să ştie ce om bun eşti! Te rog, întoarce-te la noi!”.

Rugăminţile aprige ale Liei au fost ascultate, însă lucrurile au luat o turnură complet şocantă pentru ea.

Citește și: Ioana Blaj, Alice din Lia–Soţia soţului meu, s-a bucurat de vacanţa în familie, înainte de premiera ultimului sezon al serialului

Petru s-a trezit din comă, dar nu a recunoscut-o pe Lia, ci pe Alice. Confuz, acesta și-a amintit că a fost victima

„Alice, tu ești bine? Ne certam, îmi pare rău…Îmi pare rău, știu că ne certam, iartă-mă!”

„Petru, stai! Tu ce îți aduci aminte?”, a întrebat Lia, uluită.

„Că eram cu Alice în mașină…Iertați-mă, dumneavoastră cine sunteți, lucrați aici?”, a zis tânărul.

Medicul a intervenit atunci când pacientul a început să spună că are dureri de cap. Pe hol, Alice și Lia au pus întrebări, însă răspunsul a adus agonie pentru una, extaz pentru alta. Li s-a explicat faptul că Petru nu își amintește ultimii 5 ani și că, de fapt, din cauza unui blocaj, bărbatul confundă accidentele suferite.

Pe cât de mult a bucurat-o vestea pe Alice, pe atât de tare a devastat-o pe Lia

„Oare iubirea răzbește mereu, dincolo de tot? Pentru că mereu e ceva care te va aduce înapoi, care nu te va lăsa să uiți”, a fost gândul tinerei, la câteva zile după cele întâmplate.

Marcel și partenera lui au venit dichisiți, dar nu au avut parte de nunta pe care o așteptau, așa că au făcut cale întoarsă.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 1, din 12 septembrie 2024. Tase o vrea înapoi pe Roxi, fiica lui

„Să știi că te înțeleg, oarecum suntem în aceeași situație. Simt că mi-a fost luat copilul de lângă mine și acum îl vreau înapoi”, a zis Tase, stând de vorbă cu Gabi, la o întâmplare.

„Și te-ai gândit să îmi iei și mie copilul. Păi ce să zic, merci frumos”, a zis Gabi.

„Nu îți iau ție copilul, mi-l recuperez pe al meu”, a fost replica lui Tase.

„De unde să știu eu că tu ești cine pretinzi că ești? Asta unu la mână, plus că Roxi e copilul meu, eu am luptat pentru ea!”, a întrebat femeia.

Citește și: Ana Bodea, protagonista serialului Lia – Soţia soţului meu, s-a relaxat înainte de premiera ultimului sezon al seriei

„Am dovezi. Și dacă nu mă crezi, pot să fac și testul de paternitate”, i-a zis el.

„Te-ai gândit și tu acuma că ai un copil! Foarte convenabil De fiecare dată când spui că tu ai un copil e ca și când îmi bagi un cuțit în inimă, te rog frumos, nu mi-o lua. E tot cem ai am pe lumea asta, e fericirea mea”, a reacționat Gabi, încercând să îl roage pe Tase să renunțe la ideea de-a recupera fata, însă eforturile sale sunt în zadar.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 1, din 12 septembrie 2024. Alice a anulat nunta cu Răzvan

Între timp, Răzvan stă dezamăgit, după ce nunta s-a anulat, gândindu-se la faptul că Alice e la spital la Petru, preferând să stea acolo decât aici, cu el.

„Data trecută am anulat nunta că a intrat în spital. Acum am anulat că s-a făcut bine. Mereu o să intervină câte ceva”, a zis el descumpănit.

La spital, Alice nu i-a răspuns la telefon lui Răzvan și mama ei i-a zis să meargă la starea civilă, să se căsătorească și să își vadă mai departe de viață, în timp ce Petru poate rămâne cu soția lui.

„Petru mă are doar pe mine acum, nu îl pot lăsa. Mă vede la fel ca înainte, nu pot să îl las”, a zis aceasta ferm.

„Alice, nu e bine ce faci. Iar o iei pe panta asta! Știu ce gândești tu! Hai să mergem la primărie acum”, i-a zis mama ei.

„Nu pot să cred că vrei să mă mărit acum cu Răzvan”, a izbucnit Alice.

„Da, vreau să te măriți! Ca să nu te mai agăți de o speranță că îl poți avea pe Petru”, a fost răspunsul dat de mamă.

„Și eu vreau să nu îți mai bagi nasul nicăieri până nu aflu ce se întâmplă cu Petru”, a venit imediat răspunsul dat de Alice.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 1, din 12 septembrie 2024. Alice nu vreau să îi spună adevărul lui Petru

Între timp, Lia a mers în salonul lui Petru, tristă, sperând ca ceva să se schimbe.

„Petru, sunt Lia. Și într-o zi o să-ți aduci aminte de mine și de iubirea noastră! Petru!”, a zis aceasta.

„Nu-mi aduc aminte cine ești și nu înțeleg ce cauți aici. Vreau să vină Alice, soția mea! Alice! Te rog, Alice!”, a zis Petru, nervos.

„Lia, nu trebuie forțat, trebuie lăsat în pace. Dacă îl iubești, ai să îl lalși în pace! Crezi că mie îmi convine, să îl văd cum era și să trăiesc într-o iluzie până îl văd că își revine?!”, a strigat Alice la Lia.

„Da, pentru că tu ai face orice. Te știu prea bine deja”, a răspuns aceasta din urmă.

„Crede-mă, aș face orice ca Petru să fie bine. Măcar de asta poți să fii sigură”, a venit răspunsul dat de Alice.

Lucrurile s-au complicat și mai mult atunci când Petru nu l-a recunoscut pe fiul său, iar medicul a fost nevoit să îl sedeze.

Gabi a venit la Pavel să ceară ajutor pentru a-și păstra fiica, dar Pavel e găsit într-o puternică stare de ebrietate.

Între timp, la spital, Petru o întreabă pe Alice de fiul său, de Pavel, dar Alice îi zice că trebuie să ia lucrurile încet.

„Nu știu ce se întâmplă cu mine, nu îmi aduc aminte mare lucru, îmi aduc aminte doar că ne certam și în rest nu-mi aduc aminte nimic”, a zis el.

„Acum ești bine, ai nevoie de timp. Și doctorii îți vor spune tot”, a zis femeia.

„De ce nu-mi spui tu?”, a întrebat Petru.

„Pentru că mi-e frică să nu te pierd. Vreau să nu pățești nimic, pentru că te iubesc și știi asta”, a zis Alice.

„E vina mea, e numai vina mea. Am greșit”, a mărturisit Petru.

„Sunt aici lângă tine și nu o să plec niciodată”, a fost confesiunea complet neașteptată a femeii.

În tot acest timp, Răzvan s-a dus să își consoleze amarul în alcool, supărat că nunta s-a anulat din nou și că Alice nici măcar nu i-a răspuns la telefon.

Alice a plecat de la spital și s-a întors acasă și acesta a fost momentul în care Răzvan a dat buzna în casă și s-a rugat de ea să stea cu el.

„Dacă pleci la spital acolo, nu mai e nimic între noi”, a zis el, îndurerat.

„De parcă ar fi fost ceva vreodată. Băi, băiatule, tu ai fost doar o opțiune! Acum nici asta nu mai ești! Mă întorc la Petru!”, a fost replica neașteptată data de Alice.

„Nu vreau să te mai văd niciodată”, a răbufnit bărbatul.

„Nici tu nu crezi ce spui. Hai, fugi la nani!”, i-a zis femeia, în primul episod din sezonul 4 al serialului Lia-Soția soțului meu, din 12 septembrie 2024.

La spital, Lia stă alături de Pavel: „Sunt aici, sunt aici cu tine și nu o să renunț. Îți promit”.

„Bună. Lia, nu? Nu îmi aduc aminte, dar simt că te cunosc. Poate pare ciudat, dar când mă uit în ochii tăi simt că mă liniștesc, cumva. Simt că s-a întâmplat ceva și nu vrea să-mi spună nimeni ce. S-a întâmplat, nu? Ce s-a întâmplat? Trebuie să știu”, a zis Petru, încercând să își dea seama ce e cu el.

Tot în acest episod au început să iasă la iveală noi detalii despre moartea lui Gianni.

Alice află de la mama ei că Lia e însărcinată, iar Petru nu pare să suporte bine micile informații pe care le tot primește despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 2, din 12 septembrie 2024. Petru fuge din spital

În episodul 2 din sezonul 4 al serialului Lia-Soția soțului meu, din 12 septembrie 2024, Petru tot încearcă să afle adevărul, dar nu reușește și Alice nu vrea să îi spună ce s-a întâmplat.

Alice încearcă să afle dacă există vreo cale legală de-a anula căsătoria dintre Petru și Lia. Petru, în schimb, dispare din spital și acesta merge pe străzi până ajunge la casa lui.

Tase o abordează pe Gabi chiar când aceasta a luat-o de la școală pe Roxi, dar lucrurile nu merg cum s-ar fi așteptat bărbatul.

Petru între timp se plimbă pe străzi, ajunge în parc și mintea începe să i se agite din nou. La un moment dat, Lia îl găsește și încearcă să îl liniștească.

„Petru, vino cu mine! Ai încredere în mine?”, a întrebat Lia.

„Nu știu de ce, dar am încredere”, a zis el.

Tânăra l-a dus înapoi la spital și acolo s-a întâlnit cu Alice.

„O să vină să stea cu Robi. Poți sta și tu, să știe că ești soția lui, până își revine. Cu o condiție”, a zis Lia.

Răzvan încearcă să discute cu Alice, dar în zadar. Noi Detalii apar în cazul morții lui Gianni, iar

Gabi îl invită pe Tase la ea acasă, să o vadă pe Roxi. Lucrurile se complică atunci când Pavel apare beat și face scandal.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 2, din 12 septembrie 2024. Petru ajunge acasă șă își revede fiul

Petru a venit acasă și și-a îmbrățișat fiul, dar a fost surprins să o vadă și pe Lia acolo.

„Lia, tu de ce ești aici?”, a întrebat Petru.

„Ea e bona lui Roby”, a fost răspunsul dat de Alice.

Urmărește vineri, de la ora 20:30, la Antena 1, episodul 2 din sezonul 4 al serialului Lia - Soția soțului meu.

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 4, se vede în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 12 septembrie.

După un sfârşit de sezon trei surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios, povestea va lua o turnură total neaşteptată pentru protagoniştii seriei.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), dacă va reuşi acesta să îşi amintească cine este de fapt şi de drept cea cu care vrea să îşi trăiască povestea de iubire, dar şi deznodământul fiecărui personaj din poveste va putea fi urmărit în noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în această toamnă, începând din 12 septembrie 2024, în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, la Antena 1.

Ultimul capitol al poveştii de iubire unice „Lia-Soţia soţului meu” are premiera astăzi, de la 20.30 la Antena 1. Ce urm... Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 3 și 4, sezonul 4, din 12 septembrie 2024. Alice vrea să îl recucerească pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x