Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 17 și 18, sezon 4, 10 octombrie 2024. Alice îl ucide pe Rusu. Sarcina Liei, în pericol

În episoadele 17 și 18, sezonul 4 de Lia - Soția soțului meu, Alice este salvată după ce a fost ținută prizonieră de Carla. Rusu moare, împușcat de Alice, iar Carla ajunge în arest. Lia și Petru decid să se căsătorească cât mai repede, înainte ca Maria, Marcel și Dana să se mute a Constanța. Ulterior, Lia află că are o problemă de sănătate care îi pune sarcina în pericol. Vezi mai jos principalele evenimente din episoadele difuzate pe 10 octombrie la Antena 1.

Galerie
Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 17 și 18, sezonul 4, din 10 octombrie 2024 | Instagram

Episodul 17(„Trage”) din Lia, soția soțului meu începe cu frământările protagonistei: „De ce simt în continuare o stare de neliniște, când lucrurile par că se rezolvă în sfârșit? E ca și când corpul meu anticipează pericolul, înainte să se întâmple”, se gândește ea.

Nadia vine la Petru, Otilia și Răzvan cu telefonul lui Alice, pe care l-a găsit într-un câmp. Polițista încearcă să o liniștească pe mama lui Alice spunându-i că cel mai probabil răpitorii au vrut să scape de telefon pentru a nu putea fi găsiți prin GPS. Otilia o roagă în lacrimi pe Lia să-i spună dacă știe ceva despre Alice, având în vedere că e sora Carlei: „Nu te mai preface că-ți pasă! Poate pe Petru l-ai păcălit, dar pe mine nu!”, i-a spus Otilia Liei. Lia se hotărăște să încerce să afle ceva de la Carla.

Lia îi vizitează pe Marcel și pe Maria, care se pregătesc pentru mutarea în Constanța. Tânăra află că Sorin a cerut-o în căsătorie pe Sia, care nu a zis nimic.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 4, din 4 octombrie 2024. Carla pune la cale moartea lui Alice

Rezumatul episodului 17 din sezonul 4 de Lia - Soția soțului meu. Alice este găsită

Dana îl sfătuiește pe Sorin să nu o cicălească pe Sia și să o lase să se gândească la răspunsul care îi poate schimba viața.

Pavel îi surprinde pe Gabi și pe Tase în pat. Fratele lui Petru află că cei doi se vor căsători și le cere să aibă grijă de Roxi, apoi le urează „Casă de piatră!”, deși intrigarea i se citește pe față, mai ales în momentul în care află că ea a fost cea care l-a cerut pe el în căsătorie. Gabi, Tase și Pavel îi spun fetiței despre nuntă: „Asta înseamnă că o să am doi tați? Yeey! Mai multe cadouri!”, spune fetița.

Alice o încurajează pe Carla să o împuște și îi râde în față când vede că ezită să apese pe trăgaci.

Sorin se întâlnește cu Ema și îi povestește despre cererea în căstorie: „Trebuie să îi dai timp să se gândească”, îi spune fata lui Sorin.

Robi îl întreabă pe Petru unde e mama lui și e suspicios când i se spune că are o problemă de serviciu. „Minți! Mama nu lucrează. S-a certat cu tine? (n.r. Lia) De-asta a plecat?”, spune Robi ridicând tonul.

Carla îl sună pe Răzvan și îi cere să-i spună lui Petru să vină la ea. „Lui nici nu-i pasă de Alice. N-o să accepte!”, îi spune Răzvan Carlei, care îl anunță că cineva va veni după Petru și că ar fi bine să nu facă vreo prostie. Petru acceptă să meargă, mai ales că Otilia îi spune că trebuie să meargă acolo. Petru merge la Alice, iar Carla îi amenință pe amândoi cu pistolul. Acolo ajunge și Lia, care îi cere Carlei să discute. „Carla, ești sora mea! Te iubesc și n-am de gând să te las să fii o criminală! Nimeni nu-și dorește asta pentru tine! Îți promit că Alice o să plăteacă. O să vină ziua în care o să o vezi la pușcărie! Dar nu-ți distruge viața pentru ea.”, i-a spus Lia Carlei. Petru avea un dispozitiv de urmărire, iar poliția ajunge la fața locului.

Toni primește o ofertă să meargă la un training în Milano.

Sorin merge la Sia și îi cere un răspuns. Pentru că se simte presată, Sia spus „Nu”. Apoi fata merge la Sorin și îi spune că doar își dorește să mai aștepte, pentru că are senzația că cererea în căsătorie a venit prea devreme.

Rezumatul episodului 18 din sezonul 4 de Lia - Soția soțului meu. Ce probleme de sănătate are tânăra însărcinată

Episodul 18 (Erou sau laș) începe cu momentul luptei dintre Petru și Rusu. Alice îi ia pistolul Carlei și îl omoară pe Rusu. Poliția intervine și o arestează pe Carla pentru privare de libertate. „Eu? Dar arestați-o pe asta! Că e o criminală! A omorât doi oameni și scapă nepedepsită!”, spune Carla în timp ce Nadia îi pune cătușele.

Pavel o încurajează pe Dana să-și închirieze o casă mare la Constanța, spunându-i că se ocupă el de chirie. Fata își anunță părinții că se vor muta în două săptămâni. Maria și Marcel sunt emoționați și speriați când află că în două săptămâni li se schimbă viața.

Lia și Petru merg la Marcel și Maria pentru a-i invita la nunta lor, care se va organiza înainte ca ei să plece la Constanța.

Gabi face planuri de nuntă, dar Tase o suspectează că vrea să se căsătorească cu el pentru a semna actele de custodie pentru Roxi, ca mai târziu să divorțeze și să ia ea custodia fetiței. „Tase crede că vrea să-l păcălesc și să-i iau copilul!”, îi spune Gabi lui Pavel.

Alice îi spune Otiliei că este tristă deoarece l-a salvat pe Petru și acum el poate fi cu Lia.

Lia se simte rău și ajunge la spital. Medicul îi spune tinerei însărcinate că trebuie să facă niște analize de sânge.

Toni acceptă oferta de a pleca pentru 2 luni la Milano. Mira îl anunță pe Andy că a fost contactată în calitate de avocată de Toni pentru divorț.

Lia o roagă pe Alice să-și retragă plângerea împotriva Clarei, însă aceasta refuză.

Ema îi spune lui Petru că vrea să se întoarcă în Londra.

Tavi o scoate pe Carla din arest, spunând că el a pus la cale răpirea.

Lia află că are trombofilie: „Sarcina ta e în pericol, Lia. O să găsim noi o soluție!”, îi spune medicul, iar Alice se bucură să afle această veste.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 13 și 14, sezonul 4, din 3 octombrie 2024. Petru e eliberat și își amintește de Lia

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 4, se vede în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 12 septembrie.

După un sfârşit de sezon trei surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios, povestea va lua o turnură total neaşteptată pentru protagoniştii seriei.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), dacă va reuşi acesta să îşi amintească cine este de fapt şi de drept cea cu care vrea să îşi trăiască povestea de iubire, dar şi deznodământul fiecărui personaj din poveste va putea fi urmărit în noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în această toamnă, începând din 12 septembrie 2024, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 octombrie. Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei și o vacanță în Peru
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 octombrie. Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei și o vacanță în Peru Miercuri, 09.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x