Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 13 și 14, sezonul 4, din 3 octombrie 2024. Petru e eliberat și își amintește de Lia

În episoadele 13 și 14 din Lia - Soția soțului meu, Petru este eliberat din arest și îi cere iertare Liei. Alice o împinge pe Lia ca să piardă sarcina, iar Gabi vrea să fugă cu Roxi. Sia și Sorin se împacă. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Galerie
Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 13 și 14, sezonul 4, din 3 octombrie 2024. Petru e eliberat și își amintește de Lia | Antena 1

În episoadele trecute, Petru se apropie tot mai mult de Lia, iar cei doi se sărută. Pavel a fost arestat de poliție.

De asemenea, Sorin și Ema ajung să se sărute, după ce au luat masa împreună, iar Sia vede tot.

Petru descoperă cadavrul lui Laur în barca de pe lac și anunță poliția. Fabian îi dă drumul lui Tase, dar acesta din urmă a intrat într-un nou conflict cu Pavel, iar Gabi află de planul diabolic. O împușcătură se aude.

Poliția a venit să îl aresteze pe Petru, care este acuzat de ucidere din culpă.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 11 și 12, sezonul 4, din 27 septembrie 2024. Petru o sărută pe Lia, dar e arestat

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 13, din 3 octombrie 2024. Petru și Pavel se întâlnesc în arest

În episodul 13 din sezonul 4 al serialului Lia-Soția soțului meu povestea continuă cu noi intrigi și momente tensionate.

Petru și Pavel se întâlnesc în aceeași celulă. Pentru că are amnezie, Petru nu își poate aduce aminte de legătura sa cu Gianni.

Între timp, Alice și Lia așteaptă pe holurile secției de poliție vești despre Petru.

„Măcar ajută-l să iasă de aici!”, i-a spus Lia lui Alice, atunci când Nadia a lăsat-o pe aceasta din urmă să intre la Petru.

„Ascultă-mă! Ea e de vină! Vrea să răzbune moartea mafiotului ăla și încearcă să se apropie de tine în toate felurile posibile, dar nu o să o las, pentru că ți-am jurat la bine și rău. O să scapi de aici, o să vezi! Nu o să te abandonez niciodată!”, a acuzat-o Alice pe Lia în fața lui Petru.

„Te rog vorbește cu Lia și îți promit că o să se lămurească totul”, l-a sfătuit Pavel pe Petru, când acesta s-a întors în celulă și i-a spus că nu vrea să vorbească cu Lia.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 13, din 3 octombrie 2024. Ema îi mărturisește Siei că nu are sentimente pentru Sorin

După ce Sia i-a surprins pe Ema și Sorin sărutându-se, aceasta i-a transmis băiatului că nu mai vrea să audă de el.

După o discuție serioasă cu Marcel, Sorin decide să vorbească cu Ema.

„O să vorbesc cu Ema și o să îi zic că între noi nu poate să fie nimic”, i-a spus Sorin părintelui său.

Ema și Sorin poartă o discuție lămuritoare și își recunosc unul altuia că nu simt nimic. Cei doi decid să rămână prieteni. Ema o caută pe Sia și îi mărturisește că nu îl iubește pe Sorin, ci a vrut doar să o enerveze.

„Știu că nu trebuia, dar am făcut-o doar ca să te enervez și voiam să îți demonstrez că poate să fie al meu oricând. Sorin chiar te iubește, crede-mă pe cuvânt! E vina mea și nu vreau să vă despărțiți din cauza mea”, i-a spus aceasta.

Sorin o așteaptă pe Sia cu o cină romantică și un buchet de flori.

„Te iubesc și nu vreau să te pierd și sper că mă mai iubești și tu măcar un pic”, a fost declarația lui Sorin.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 13, din 3 octombrie 2024. Gabi îl vizitează pe Tase la spital

Gabi îi cere ajutorul Adei ca să îl poată vedea pe Tase, aflat în spital.

„Nu am venit să vorbim de Roxi. Am venit pentru că îmi fac griji pentru tine. Ai dreptate, e doar vina mea...”, i-a spus Gabi lui Tase. Bărbatul a chemat-o lângă el.

„Noi doi, într-o altă situație, am fi fost foarte fericiți”, i-a mărturisit Tase lui Gabi.

„Crezi ce vrei, dar să știi că eu, în momentul în care s-a descărcat pistolul ăla, mi-am dat seama că țin foarte mult la Tase. E oribil ce urmează să spun, dar ăsta e adevărul. Mi-aș fi dorit ca Pavel să fie rănit, nu el. Am stricat tot!”, s-a confesat Gabi în fața Mirei, când avocata a venit în salon.

După ce a fost externat, Tase i-a transmis Mirei că nu vrea să mai audă de Gabi decât la tribunal.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 13, din 3 octombrie 2024. Petru este eliberat, iar Răzvan este arestat

Dana îl vizitează pe Pavel la secția de poliție. Aceasta îi spune că vrea să vorbească serios cu el. Pavel îi promite că se va schimba.

„De data asta, chiar o să mă schimb”, a zis Pavel.

Dana află de la Lia că și Petru a fost arestat. Lia primește permisiunea de a vorbi cu Petru. După discuția pe care a avut-o cu Alice, acesta o trage la răspundere pe Lia.

„N-aș face niciodată asta! Pentru că te iubesc! Tatăl meu ți-a făcut foarte mult rău, dar tu l-ai iertat de fiecare dată”, i-a mărturisit Lia lui Petru.

Nadia intră peste ei și îl anunță pe Petru că este liber să plece acasă. Răzvan este arestat pentru uciderea lui Giani Rocca.

Dana află că a luat jobul din Constanța, iar Alice îi propune lui Pavel să își reînnoiască jurămintele.

„Ce poate fi mai frumos decât să îți sărbătorești aniversarea prin reînnoirea jurămintelor?”, i-a spus Alice lui Petru.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 14, din 3 octombrie 2024. Alice îi pune piedică Liei

În episodul 12 din sezonul 4 al emisiunii Lia-Soția soțului meu, Alice îl imploră pe Petru să își reînnoiască jurămintele.

După ce Tase își retrage plângerea și Pavel iese din arest, el află de la Maria că Dana a primit jobul și va pleca la Constanța.

„E numai vina ta! Ești fericit acum?”, i-a reproșat mama Danei lui Pavel.

După o discuție tensionată, Alice îi pune piedică Liei și aceasta se dezechilibrează și cade. După ce Ema îi sare în ajutor, Lia acuză dureri în zona burții.

„Copilul!”, strigă ea, iar Ema se duce după Petru.

Când rămân singure, Ema o acuză pe Alice că a împins-o intenționat pe Lia ca să piardă sarcina. După ce a consultat-o, Ada i-a spus Liei că bebelușul este bine, dar a avertizat-o în privința lui Alice.

„E în stare de orice! Trebuie să ai grijă și de tine!”, i-a spus aceasta.

Petru o acuză pe Alice că a împins-o intenționat pe Lia.

„Vrei să îi faci rău, de fapt! Pentru că vrei să o pedepsești, pentru că țin mai mult la ea decât la tine!”, i-a reproșat Petru.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 14, din 3 octombrie 2024. Sia și Sorin s-au împăcat

Sia și Sorin s-au împăcat și au petrecut noaptea împreună. La micul-dejun, Dana îl anunță pe Sorin că a luat jobul și că se va muta la Constanța.

„Eu te susțin, dar cine o să-mi mai dea sfaturi în dragoste acum?”, i-a spus el surorii sale.

Sorin le spune părinților săi că s-a împăcat cu Sia. Cei doi sunt preocupați de plecarea Danei la Constanța.

„Mă bucur că v-ați împăcat”, i-a spus Marcel băiatului său, după ce s-au așezat la masă.

Marcel și Maria i-au interzis Danei să plece la Constanța.

„Eu cu mama ta am hotărât că nu pleci nicăieri!”, i-a spus Marcel fetei sale.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 14, din 3 octombrie 2024. Gabi decide să fugă cu Roxi

Gabi este îngrijorată că Tase ar putea să i-o ia pe Roxi. Fabian îi spune că ar putea să o ajute să falsifice niște acte, ca ea să poată fugi din țară cu Roxi.

„Tu știi că nu e o idee rea? Dacă le ai mâine, e super!”, i-a spus Gabi lui Fabian.

„Ai aici tot ce îți trebuie! Pașaport, buletin, tot tacâmul și pentru aia mică. Puteți să dispăreți, nu vă mai găsește nici FBI-ul”, i-a spus Fabian lui Gabi, după ce i-a adus toate actele falsificate.

„Vreau să vină și Tase! Fără el nu merg!”, a strigat Roxi, atunci când Gabi a anunțat-o că vor pleca într-o excursie „ca fetele”.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 14, din 3 octombrie 2024. Petru își amintește de Lia

Petru își cere scuze de la Lia și îi declară că este iubirea vieții lui. Lia îi spune că vrea să plece, iar Petru îi propune să meargă undeva împreună.

„Vreau să repar situația asta! Hai să mergem! Mergem când te simți mai bine, când vrei tu”, i-a zis Petru.

Răzvan o caută pe Alice. Bărbatul a amenințat-o că va zice tot și i-a cerut un motiv pentru care ar trebui să nu facă asta.

„Mă iubești!”, i-a spus Alice lui Răzvan.

Alice îl sună pe Petru, dar acesta îi închide. Ea îl suspectează că a fugit cu Lia, iar Otilia îi ascunde adevărul.

„Trebuie să mă grăbesc, că altfel îl pierd. Trebuie să mă grăbesc cu ceremonia și să scap odată de fata asta! Am foarte multă treabă de făcut”, i-a spus Alice Otiliei.

Lia și Petru ajung în locul în care el a cerut-o de soție. Petru începe să își aducă aminte de Lia.

„E copilul nostru!”, a spus Petru, după ce i-a atins burta Liei.

După discuția cu Ada, Pavel a decis că vrea să o ajute pe Dana să își găsească o casă la Constanța.

„Vreau să fac și eu în sfârșit ceva bun pentru copilul meu și pentru tine!”, a spus el.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 9 și 10, sezonul 4, din 26 septembrie 2024. Carla îl prinde pe Răzvan și află adevărul

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 4, se vede în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 12 septembrie.

După un sfârşit de sezon trei surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios, povestea va lua o turnură total neaşteptată pentru protagoniştii seriei.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), dacă va reuşi acesta să îşi amintească cine este de fapt şi de drept cea cu care vrea să îşi trăiască povestea de iubire, dar şi deznodământul fiecărui personaj din poveste va putea fi urmărit în noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în această toamnă, începând din 12 septembrie 2024, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 2 octombrie. Ramona și Olimpia au câștigat 10.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 2 octombrie. Ramona și Olimpia au câștigat 10.000 de lei! Miercuri, 02.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x