Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 19 și 20, sezon 4, 11 octombrie 2024. Lia e răpită după ce află că sarcina e în regulă

Pe 11 octombrie 2024 la Antena 1 și în AntenaPLAY au fost difuzate episoadele 19 și 20 din sezonul 4 al serialului Lia - Soția soțului meu. În noile episoade Tase și Gabi se căsătoresc, Lia află că nu are trombofilie și că sarcina e în afara pericoului iar Alice îi cere lui Răzvan să o ajute să scape de Lia. Vezi mai jos rezumatele episoadelor difuzate pe 11 octombrie la Antena 1.

Galerie
Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 19 și 20, sezon 4, din 11 octombrie 2024 | Antena 1

Episodul 19 din sezonul 4 al serialului Lia- Soția soțului meu este numit „Nu pot să îți spun”. Episodul încpee cu frământările Liei legate de sarcină: „Nimic din ce s-a întâmplat până acum nu mă sperie precum gândul că aș putea să te pierd, copilul meu!”, se gândește tânăra însărcinată. Petru îi mărturisește Liei că a visat că vor avea o fetiță. Otilia o întreabă pe Alice de ce este bucuroasă, iar aceasta îi spune mamei că a aflat că Lia are probleme cu sarcina.

Tase vine la Gabi să poarte o discuție și refuză să dea mâna cu Fabian. Tase îi spune lui Gabi că nu suportă gândul că ea ar vrea să profite de el pentru a ajunge la Roxi. „Ce ai auzit erau presupunerile lui Fabian! Tu te iei după el? Vreau să știi că eu te iubesc foarte mult și pentru mine ar fi un vis împlinit să fim o familie: tu, eu și Roxi”, îi spune Gabi lui Tase. Tase și Gabi merg la primărie pentru a se căsători. Pavel este cel care aduce inelul. „Nu pot să cred că s-a întâmplat și că acum sunt doamna Tănase!”, spune Gabi.

Tavi îi cere Mirei să fie avocata lui. „Să te asiguri că nu scap! Am pierdut tot! Îmi e mai bine aici! Carla e prea tânără să-și ducă viața în pușcărie!”, îi spune Tavi Mirei. Carla merge în vizită la închisoare, iar Tavi o încurajează să vorbească cu Lia și să-și trăiască viața!

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 17 și 18, sezon 4, 10 octombrie 2024. Alice îl ucide pe Rusu. Sarcina Liei, în pericol

Rezumatul episodului 19 din sezonul 4 de Lia - Soția soțului meu. Alice îi spune lui Robi că Petru vrea să o dea afară din casă

Răzvan îi cere lui Alice să se mute la el, aceasta refuză și îi reproșează lui Petru că vrea să o dea afară din casă, deși a omorât un om pentru el. Alice merge apoi la Robi să-i spună că „tati vrea să o dea afară pe mami!”. Petru îi propune lui Alice să-i găsească el o altă locuință. Mama lui Robi îi zice lui Petru că fiecare părticică din corpul ei îi spune că sensul ei în viață este să-l iubească pe el. Petru îi spune că el o iubește pe Lia. „Nu înseamnă că noi doi nu o să mai avem o relație de prietenie! Avem un copil minunat împreună! Dar trebuie să mă lași să-mi trăiesc viața, Alice!”, îi spune Petru lui Alice. Petru îi cere Otiliei să găsească o soluție în privința lui Alice.

Maria și Marcel fac bagaje pentru mutarea la Constanța. „Nu-i așa ușor?! Lași atâtea în urmă!”, îi spune Maria Danei, în timp ce Marcel se preocupă de instumentele de pescuit: „Aoleu! Cutia de râme! O uitam în frigider!”. Dana se întâlnește cu Pavel și găsește un inel în bagajul lui. Tânăra merge apoi la părinții ei și îi spune că nu vrea să mai meargă la Constanța, crezând că Pavel vrea să o ceară din nou în căsătorie: „Dacă el crede că o sa mai fim împreună, eu n-am cum să accept casa de la el! În condițiile astea nu mai plecăm!”, le spune Dana părinților. În cele din urmă Pavel îi spune Danei că inelul era pentru Tase.

Andy îi spune lui Toni că nu îi va acorda divorțul, după ce a aflat că a contactat-o pe avocata Mira pentru divorț.

Alice îi spune Liei că știe că are probleme cu sarcina și îi atrage atenția lui Petru că tânăra însărcinată îi ascunde ceva. Alice îi cere lui Răzvan să o scape de Lia.

Rezumatul episodului 20 din sezonul 4 de Lia - Soția soțului meu. Lia află că sarcina este în afara pericolului, însă nu apucă să-i dea vestea lui Petru

Episodul 20 se numește „Nici de data asta”. Alice și Otilia merg la vizionare de locuințe. Totuși, fiica Otiliei se gândește că poate nu va mai fi nevoie să se mute. Otilia îi cere lui Andi să o ajute să o convingă pe Alice să plece de lângă Petru.

Lia îi mărturisește lui Petru că a aflat că are o problemă cu circulația sângelui, problemă care poate afecta copilul. „Am făcut niște teste, mi-au dat un tratament. Pot să pierd sarcina!”, ăi spune Lia lui Petru. Bărbatul o încurajează spunându-i că o să fie bine. Lia se gândește că poate ar trebui să mai aștepte cu nunta, însă Petru este optimist și îi spune Liei că e sigur că bebelușul lor o să fie bine.

Pavel îi povestește lui Tase că Gabi a fost însărcinată cu altcineva când s-a căsătorit cu el și că a făcut avort. Pentru că Gabi nu a mai putut face copii l-a făcut pe Pavel să creadă că e steril. Gabi îi recunoaște lui Tase că a făcut rău în trecut, dar s-a schimbat.

Clara merge să vorbească cu Lia: „M-am purtat foarte urât în ultima vreme și îmi pare rău”, i-a spus Clara surorii sale. Cele două se împacă și se îmbrățișează. Lia îi mărturisește Clarei că e posibil să piardă sarcina. Clara o însoțește pe Lia la spital, pentru a primi niște rezultate ale unor analize. Lia primește vești bune de la medic: nu are trombofilie, ci deficit de fier, iar sarcina e în afara oricărui pericol. Tânăra vrea să-i dea vestea cea bună lui Petru, însă acesta nu răspunde la telefon, fiind ocupat cu petrecerea burlacilor.

Alice îi râde în față lui Petru, arătându-și bucuria față de problemele Liei: „Mai faceți nuntă dacă aia nu poate să-ți facă copii?”, o întreabă Alice pe Petru, reușind să-l enereze.

Răzvan merge la Petru, care se află la petrecera burlacilor, și îl acuză că o ține pe Alice ca pe o rezervă.

Dana, Sia și Clara pleacă să facă cumpărături pentru petrecerea burlăcițelor, iar Lia rămâne singură să probeze rochii de mireasă. Când se întorc acasă, fetele nu o mai găsesc pe Lia.

Alice îi sugerează lui Răzvan că îi poate înscena o sinucidere Liei, având în vedere că o femeie cu probleme în sarcină poate intra în depresie. Lia este răpită, iar Petru primește un SMS: „Nu pot să continui, e prea mult pentru mine gândul că aș putea să pierd acest copil pe care ți l-ai dorit atât de mult! Nu pot! Iartă-mă, Petru!”. Petru încearcă să o sune pe Lia, însă aceasta nu răspunde. Lia se trezește închisă într-un birou și strigă după ajutor.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 4, din 4 octombrie 2024. Carla pune la cale moartea lui Alice

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 4, se vede în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 12 septembrie.

După un sfârşit de sezon trei surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios, povestea va lua o turnură total neaşteptată pentru protagoniştii seriei.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), dacă va reuşi acesta să îşi amintească cine este de fapt şi de drept cea cu care vrea să îşi trăiască povestea de iubire, dar şi deznodământul fiecărui personaj din poveste va putea fi urmărit în noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în această toamnă, începând din 12 septembrie 2024, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1.

Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă cu noile episoade ale ultimului sezon al poveştii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat Joi, 10.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x