Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 3 și 4, sezonul 4, din 12 septembrie 2024. Alice vrea să îl recucerească pe Petru

În episoadele 3 și 4 din Lia - Soția soțului meu, Petru încearcă să își aducă aminte detalii din trecutul său, iar Alice vrea să îl recucerească. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în episoadele 3 și 4 din sezonul 4 al serialului Lia-Soția soțului meu | Antena 1

Al treilea episod din serialul Lia-Soția soțului meu a continuat să surprindă ce s-a întâmplat după ce Petru a fost externat și a venit acasă. În prezent, el știe că este căsătorit cu Alice și că Lia este bona lui Roby.

Alice, în schimb, nu are de gând să joace după regulile vorbite cu Lia, ci vrea să profite de situația lui Petru pentru a-l recâștiga înapoi și pentru a-și salva, astfel, căsnicia.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 3, din 13 septembrie 2024. Alice vrea să îl recucerească pe Petru

Când mama ei a intrat în cameră, Alice nu a reacționat deloc bine atunci când a auzit că Lia a pus masa.

„E normal, e soția lui”, a zis femeia, în episodul 3 din sezonul 4 al serialului Lia-Soția soțului meu.

„Doar în acte! O să mă asigur eu că o să renunțe Lia! Mama, Petru crede că e soțul meu și eu o să fac tot ce îmi stă în putință ca să salvez această căsnicie. Și dacă o să-și amintească de Lia, deja o să fie prea târziu”, a zis Alice.

„Îți faci speranțe, iar te ambalezi”, i-a zis mama.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 1 și 2, sezonul 4, din 12 septembrie 2024. Lia suferă din cauza stării lui Petru

„E șansa mea și tu trebuie să mă ajuți. Tu nu vrei ca Petru să fie cu noi, să fie ca la început?! Trebuie doar să îmi promiți să mă ajuți”, i-a zis Alice.

„Bine, îți promit”, a fost răspunsul mamei.

Între timp, în casa lui Marcel e fericire mare, după ce fiul lui s-a mutat cu Sia acolo.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 3, din 13 septembrie 2024. Gabi își face griji în privința fetiței sale

Gabi e îngândurată și încearcă să ascundă supărările de Roxi, pe care o iubește foarte mult.

„Nu știu cum să îți spun. Lia s-a mutat cu Petru. Mă gândeam, nu aș putea să stau eu definitiv cu fata aici? Îmi e frică să stau acolo, Dana, că poate vine îmi ia fata”, a zis Gabi.

Între timp, Pavel și-a făcut apariția ca să își ceară scuze față de Dana și Gabi: „Bine că ți-a venit și ție mintea la cap, în al douăsprezecelea ceas”.

Pavel s-a oferit imediat să o ajute pe Gabi ca să afle cum o poate ține pe Roxi doar pentru ea, departe de Tase.

Între timp, Sia nu pare deloc să se adapteze acasă la Sorin, fiindcă tot îi supără pe părinții acestuia.

Petru încearcă să își aducă aminte de cele întâmplate, dar nu prea reușește mari progrese. Alice încearcă să îl convingă să se mute la ea în dormitor, dar el refuză: „Ți-am simți lipsa”.

„Apreciez tot ceea ce faci pentru mine și că îmi ești alături, dar nu am uitat că noi nu eram bine. Ți-am cerut divorțul”, a zis Petru.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 3, din 13 septembrie 2024. Alice își face planuri ca să îl recucerească pe Petru

„Oamenii se mai și ceartă. E ok, acum avem a doua șansă”, a spus Alice, tot încercând să se apropie iar de el.

„Eu nu simt asta”, a zis el.

„Dar eu te iubesc”, a fost confesiunea făcută de Alice.

„Eu nu știu ce simt, dar știu că nu mă gândesc la tine”, i-a explicat el.

„Eu nu te-am lăsat, nu te-am abandonat. Mi-ai promis că nu o să mă părăsești niciodată”, a plâns femeia, dar în zadar.

Tase se întâlnește cu Gabi și chiar îi aduce un trandafir, în semn de pace. Tânăra îi explică faptul că o iuebște mult și că se consideră o mamă excelentă, dar când vede că Tase insistă, ea cedează și merge cu el s-o cunoască mai bine pe Roxi.

Carla o acuză pe Lia că l-a omorât pe tatăl lor, dar discuția se termină brusc.

Răzvan încearcă să disucte cu Alice, ca să înțeleagă ce se întâmplă, însă rămâne mut de uimire atunci când află că ea are de gând să stea alături de el.

Un moment important a fost atunci când Petru discută cu mama lui Alice și această modifică adevărul și îi spune că el și cu Alice se înțelegeau bine, de de dragul fiului lor. Totuși, Ema asistă pe furiș la discuție și se enervează.

Când Gabi vine acasă cu Tase, Pavel e deja beat și spiritele se aprind și se lasă cu amenințări.

Cel care a văzut că Alice l-a omorat pe Gianni a venit la ea ca să discute și să ceară lucruri în schimb.

Între timp, Petru stă cu Lia în elagăne în curtea casei, seara, și spune că are un deja vu. Bărbatul o mângăie pe obraz și începe să lăcrimeze, simțind parcă faptul că o știe de mult.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 4, din 13 septembrie 2024. Pavel are probleme mari cu alcoolul

În al patrulea episod, Lia discută cu Pavel în bucătărie și încearcă să își amintească mai multe, iar Alice îi vede pe furiș.

Între timp, Pavel își revine din beție și Gabi și Dana își dau seama ce greșeală imensă au făcut și îi propun acestuia să meargă din nou la clinică.

Alice propune lui Petru o plimbare în parc, dar el îi spune și Liei să vină: „Nu te văd pe tine să alergi după Roby prin parc”, i-a zis el soției sale, Alice.

„Ce faci, termină cu jocurile astea”, a zis Lia nervoasă, când Petru a plecat.

„E tatăl copilului meu!”, a zis Alice.

„Și eu o să am un copil cu el”, s-a apărat Lia, în episodul 4 al serialului Lia-soția soțului meu, sezonul 4, din 13 septembrie 2024.

Tase se întâlnește iar cu Gabi și discută despre situația lui Pavel și problema lui cu alcoolul. Bărbatul a anunțat că are de gând să caute un avocat și că nu vrea să îi facă rău ei, dar Gabi vine cu o sugestie: „Nu vrei să vii diseară la mine, o să fim singuri?”.

„Unde bați?”, a zis Tase, care apoi a înțeles că e vorba de un date.

Petru vrea să vorbească urgent cu Pavel, iar Alice merge la Răzvan ca să îi ceară jumătate de milion de euro pentru a cumpăra liniștea martorului la crima făcută de ea ea.

„Nebunul ăla mă șantajează că l-am omorât pe Gianni”, a zis Alice, lucru ce îl șochează pe Răzvan.

Petru reacționează urât atunci când află că Lia e fiica lui Gianni Rocca.

Alice profită de asta și încearcă să se apropie de Petru în dormitor, dar el o respinge.

„Am nevoie să știu cine sunt și dacă mă simt bine o să vedem dacă mai merităm o șansă sau nu”, a zis el, lucru ce a supărat-o pe Alice.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 4, din 13 septembrie 2024. Se află cine l-a omorât pe Gianni

Răzvan vorbește cu fratele lui Alice și îi zice de bani: „Laur o șantajează cu jumătate de milionde euro pentru moartea lui Gianni”.

Ema încearcă să discute cu Petru și să îi vorbească despre Lia.

Alice și Lia au iar un dialog acid despre Petru, dar acesta își face apariția și vrea să discute cu Lia.

Gabi și Tase au un date cu o cină romantică și cei doi par că se înțeleg de minune. La un moment dat, el îi face un compliment și chiar o sărută.

Fratele lui Alice merge la mama lor și îi spuen de crima cu Gianni: „Eram sigură, bănuiam”.

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 4, se vede în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 12 septembrie.

După un sfârşit de sezon trei surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios, povestea va lua o turnură total neaşteptată pentru protagoniştii seriei.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), dacă va reuşi acesta să îşi amintească cine este de fapt şi de drept cea cu care vrea să îşi trăiască povestea de iubire, dar şi deznodământul fiecărui personaj din poveste va putea fi urmărit în noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în această toamnă, începând din 12 septembrie 2024, în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, la Antena 1.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 1 și 2, sezonul 4, din 12 septembrie 2024. Lia suferă din cauza stării lui P...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x