Cătălina Grama- Jojo a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă: „Dacă în acest moment vă aflați într-un impas...”

Cătălina Grama - Jojo, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram. Cea care îi dă viață savuroasei Stela, în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă. 

Cătălina Grama - Jojo, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram. Cea care îi dă viață savuroasei Stela, în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă.

În ultimele luni, starea de sănătate a bunicii actriței s-a deteriorat, aceasta fiind internată în spital. Duminică dimineața, Cătălina Grama a postat următorul mesaj:

„Dragii mei, e o zi plina de soare si energie buna. Sa va bucurati din plin de ea. Eu traiesc niste momente foarte speciale si emotionante zilele acestea cu bunica mea. O sa va povestesc la un moment dat. Gandul cu care m-am trezit astazi insa este acesta: cu adevarat suntem o samanta de divin. Si aceasta lumina e in noi. Viata ne ofera tot felul de experiente, mai mult sau mai putin placute. Insa faptul ca suntem un pic si altceva decat oameni ar trebui sa ne bucure imens si sa ne umple inimile de viata si incredere. Am mai multa credinta decat oricand ca suntem fapturi inzestrate cu lumina divina, si ca orice s-ar intampla, si oricat de frica ne este nu suntem singuri. Daca in acest moment va aflati intr-un impas sau treceti printr-o suferinta incercati sa intuiti soarele ce va veni dupa. Dumneazeu e mare si este aici in fiecare clipa. Va spun asta din toata inima pentru ca eu de ieri il simt prezent in viata si inima mea continuu, alaturi de mine, familia si bunica mea. Sa nu aveti nicio indoiala. Nu suntem singuri. Nu sunteti singuri. Cineva acolo sus dar si aici pe pamant ne iubeste. Duminica binecuvantata! Va trimit toata dragostea mea.”

Pe Cătălina Grama - Jojo, o puteți urmări în fiecare duminică, de la ora 20:00, în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului. Ea o interpretează pe Stela, sora lui Ducu (Marius Florea Vizante), o femeie proaspăt divorțată de un afacerist bucureștean, cu tot ce implică asta: depresia de după divorț, averile moștenite, familia pe care o are în grijă.

Ultimele știri