Antena Căutare

Cătălina Grama- Jojo a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă: „Dacă în acest moment vă aflați într-un impas...”

Cătălina Grama - Jojo, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram. Cea care îi dă viață savuroasei Stela, în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă. 

Cătălina Grama - Jojo, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram. Cea care îi dă viață savuroasei Stela, în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă.

În ultimele luni, starea de sănătate a bunicii actriței s-a deteriorat, aceasta fiind internată în spital. Duminică dimineața, Cătălina Grama a postat următorul mesaj:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe Cătălina Grama - Jojo, o puteți urmări în fiecare duminică, de la ora 20:00, în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului. Ea o interpretează pe Stela, sora lui Ducu (Marius Florea Vizante), o femeie proaspăt divorțată de un afacerist bucureștean, cu tot ce implică asta: depresia de după divorț, averile moștenite, familia pe care o are în grijă.

Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) încep afacerile cu China, în serialul de comedie Liber ca pasăre... Necazul a venit de unde nu se așteptau. Orlando și Ducu, în pericol să ajungă pe drumuri: „Înștiințare, somație, evacuar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x