Liber ca pasărea cerului. Actori, distribuție, episoade și tot ce trebuie să știi

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante au jucat în serialul Antena 1 Liber ca pasărea cerului. Află distribuțe completă, actori și ce s-a întâmplat în fiecare episod Liber ca pasărea cerului

Liber ca pasare cerului- Episodul 3

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante au jucat în serialul Antena 1 Liber ca pasărea cerului. Află distribuțe completă, actori și ce s-a întâmplat în fiecare episod Liber ca pasărea cerului

Liber ca pasărea cerului este un serial de comedie ce a fost difuzat la Antena 1. Marius Florea Vizante și Ștefan Bănică, care au rolurile principale, sunt doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando. Comedia este bazată pe povestea celor doi care se reîntâlnesc la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză.

Liber ca pasărea cerului. Prietenia care îi leagă pe Ducu și Orlando este un prilej să descopere lucrurile cu adevărat importante pentru ei, trecând, în fiecare episod al serialului Antena 1, printr-o nouă încercare, care mai de care mai amuzantă, absurdă, captivantă.

Liber ca pasărea cerului - Program de difuzare

Serialul de comedie Liber ca pasărea cerului a avut ca program de difuzare seara de duminică, în fiecare săptămână, de la ora 20.00, când telepsectatorii au putut să evadeze din realitatea plină de griji, să se distreze copios și să se regăsească în aventurile protagoniștilor.

Adrenalină maximă pentru Orlando și Ducu în ultimul episod Liber ca pasărea cerului

Ultimul episod al serialului „Liber ca pasărea cerului” i-a găsit pe Orlando și pe Ducu improvizând și apoi punând în aplicare un nou plan pentru a face rost de bani. De data aceasta, cei doi prieteni s-au transformat în detectivi particulari, gata să facă rost de o „probă de divorț” pentru un om de afaceri care își suspecta soția de infidelitate. Doar că lucrurile n-au mers șnur. Dacă unul dintre ei a avut parte de un șoc, altul a ajuns într-o situație dulce-amară. Stela a avut parte și ea de o surpriză de proporții, de ziua ei.

Citește aici mai multe despre ultimul episod Liber ca pasărea cerului

Episodul 6, Liber ca pasărea cerului - Ștefan Bănică și Vizante, în straie preoțești

Nici în episodul 6 al serialului Liber ca pasărea cerului, socoteala de acasă însă nu se potrivește nici de această dată cu cea din târg pentru Ducu și Orlando, care iar intră în încurcătură. Orlando, devenit între timp părintele Nicodim, și Ducu, respectiv părintele Pafnutie, ajung la o nuntă, unde încearcă să pună mâna pe darul mirilor. Supriza este însă una de proporții: cei care vor să ofere ceva mirilor trimit direct pe card. Asta da încurcătură, Doar că Orlando și Ducu nu renunță ușor!

Vezi aici mai multe despre episodul 6 Liber ca pasărea cerului

Ce s-a întâmplat în episodul 5 Liber ca pasărea cerului

În episodul 5 al serialului „Liber ca pasărea cerului”, Orlando, interpretat de Ștefan Bănică, și Ducu, jucat de Marius Florea Vizante, visează la o afacere mai mare, pe plan internațional. Cei doi protagoniști, avându-l alături pe Ariciu’(Adrian Anghel), prietenul lui Orlando, vor să înceapă afacerile cu China și “declanșează” operațiunea Electronice Beijing.

La un pont dat de Mia (Alma Costin) și Tatiana (Laila Abdel Hafiz), prietenele care lucrează la salonul erotic de la etajul superior, Orlando, Ducu și Ariciu’ încearcă să jefuiască duba unui chinez, plină cu tablete, laptop-uri și alte gadget-uri.

Vezi aici ce s-a întâmplat în episodul 5 Liber ca pasărea cerului.

Liber ca pasărea cerului, episodul 4. Ce s-a întâmplat

În cel de-al patrulea episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului, cei doi buni prieteni Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) au încercat să facă rost de bani printr-o nouă metodă, declanșând Operațiunea Câinele. Astfel, cei doi pun la cale un plan ca să fure un câine extrem de valoros, câinele de fermă islandeză, care ar valora undeva la 20.000 de euro. Lucrurile se complică însă și cei doi amici intră în mari încurcături

Află aici ce s-a întâmplat în serialul Liber ca pasărea cerului, Episodul 4

Ce s-a întâmplat în serialul Liber ca pasărea cerului - Episodul 3

În cel de-al treilea episod al serialului Liber ca pasărea cerului, Orlando – interpretat de Ștefan Bănică și prietenul său, Ducu – jucat de Marius Florea Vizante, declanșează Operațiunea Cabinetul.

Goana după bani îl împinge pe Orlando să facă lucruri mai puțin onorabile. O soluție excelentă pentru obținerea unor venituri suplimentare este o nouă operațiune. Victima perfectă, mail-ul perfect și lovitura... perfectă.

Află aici ce s-a întâmplat în serialul Liber ca pasărea cerului, Episodul 3

Ce s-a întâmplat în serialul Liber ca pasărea cerului, Episodul 2

Orlando, interpretat de Ștefan Bănică, și Ducu, pe care-l joacă Marius Florea Vizante, intră într-o mare încurcătură în episodul 2 Liber ca pasărea cerului. Ivașcu, mafiotul care face legea în București, atunci când vine vorba de apă sfințită, le-a promis o corecție cu biciul și sarea, dacă nu se retrag. În același timp, Stela primește o veste neașteptată de la avocatul de divorț: a devenit stăpână peste un sfert din Centrul Vechi!

Liber ca pasărea cerului. Actori, distribuție, episoade și tot ce trebuie să știi

Află aici ce s-a întâmplat în serialul Liber ca pasărea cerului, Episodul 2

Primul episod Liber ca pasărea cerului, cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, lider de audiență

Primul episod Liber ca pasărea cerului, cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante în rolurile principale, a adunat în fața micilor ecrane 1.405.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 20.15.

Ce s-a întâmplat în serialul Liber ca pasărea cerului, Episodul 1

Premiera celui mai așteptat serial de comedie, Liber ca pasărea cerului, a avut loc duminică, 21 aprilie, la Antena 1. Episodul 1 a făcut cunoștință telespectatorilor cu povestea de viața a celor două personaje principale, doi prieteni vechi, care se întâlnesc după 20 de ani. Ștefan Bănică îl interpretează pe Orlando, băiatul șmecher, în timp ce Marius Florea Vizante este Ducu, timidul aflat într-o perioadă a vieții plină de probleme. Află aici ce s-a întâmplat în serialul Liber ca pasărea cerului, Episodul 1

Ștefan Bănică joacă alături de o admiratoare, în Liber ca pasărea cerului

Mia și Tatiana, două domnișoare simpatice și bune prietene cu Orlando, personajul interpretat de Ștefan Bănică, în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, sunt interpretate de Alma Costin și Laila Abdel Hafiz.

Pentru Laila a fost o ocazie extraordinară să joace alături de Ștefan Bănică, pe care îl admiră foarte mult. „Sunt îndrăgostită de filmul Liceenii, plâng mereu pe melodia Ani de liceu și cinci ani la rând am mers cu mama la spectacolele lui de Crăciun de la Sala Palatului. Vă dați seama că am încercat să nu mă comport ca o fană, dar nu știu cât mi-a ieșit”, spune interpreta Tatianei din Liber ca pasărea cerului.

Actori Liber ca pasărea cerului, distribuție completă

Serialul Antena 1- Liber ca pasărea cerului - va avea o distribuție permanentă formată din nouă actori, dar și invitați speciali, actori cunoscuți, în funcție de acțiunea din fiecare episod Liber ca pasărea cerului.

Ștefan Bănică - În Liber ca pasărea cerului, Ștefan Bănică este Orlando, un pierde-vară talentat, pentru care viața a fost o nesfârșită aventură. Este boem, sărac lipit, pentru că a pierdut totul de mai multe ori, un șmecheraș care trăiește din escrocherii mărunte și care e gata oricând să dea marea lovitură.

Liber ca pasărea cerului. Actori, distribuție, episoade și tot ce trebuie să știi

Personajul meu, Orlando, e un tip care vede partea plină a paharului, spre deosebire de Ducu. Orlando e boemul, șmecherașul, veșnic cu noi propuneri de a supraviețui, mereu cu soluții la orice problemă, care ia viața la misto. E un personaj care fabulează permanent si care găsește câte o portiță de scăpare din orice situatie. E un histrion. Îmi place usurința cu care intră în pielea oricărui personaj de care are nevoie pentru a-si duce planul la capăt. E un personaj viu, colorat, spumos, un gen de personaj pe care în film nu l-am făcut niciodată”, spune Ștefan Bănică.

Marius Florea Vizante - În Liber ca pasărea cerului, Vizante este Ducu, e un om timid, ușor aiurit, meteorolog de profesie, care nu și-a permis niciodată o mare libertate. Viața reprezintă pentru el un lung șir de constrângeri asumate. S-a căsătorit devreme, s-a angajat imediat ce a terminat școala și este tatăl a doi copii. În momentul în care îl reîntâlnește pe prietenul său, Orlando tocmai își pierduse casa pentru că nu a plătit ratele la timp și serviciul, iar soția îl anunțase că vrea să divorțeze.

Liber ca pasărea cerului. Actori, distribuție, episoade și tot ce trebuie să știi

Eu sunt Ducu și cred că sunt arhetipul oricărui bărbat care undeva, pe la mijlocul vieții, dă de anumite necazuri și își pune anumite întrebări. Ducu e un personaj generos, care nu vrea mai mult decât să aibă familia alături, o casă curată și încălzită și, dacă se poate, niște prieteni veseli pe lângă el. Doar că, din păcate, momentan el este liber ca pasărea cerului.”, spune Marius Florea Vizante.

Cătălina Grama- Jojo Ea va fi Stela, sora lui Ducu, o femeie proaspăt divorțată de un afacerist bucureștean, cu tot ce implică asta: depresia de după divorț, averile moștenite, familia pe care o are în grijă.

Liber ca pasărea cerului. Actori, distribuție, episoade și tot ce trebuie să știi

“Am auzit la un moment dat o expresie faină într-un film: oribil de bogat. Așa e Stela. Oribil de bogată, constientă de asta și fascinată de tot ceea ce poate face de pe această poziție înaltă. Dincolo de toate însă e o femeie rănită, care a trebuit să își construiască ziduri înalte în jur, ca să se asigure că nimeni nu o va mai răni vreodată", spune Jojo.

Andreea Samson -este Dora, soția lui Ducu, în Liber ca pasărea cerului. Blândă, iubitoare şi în același timp puternică, Dora reprezintă stâlpul familiei. În momentul în care Ducu pierde casa, maşina şi serviciul, Dora se mută împreună cu copiii la Stela, sora lui Ducu. Nu o lasă inima să divorţeze şi speră, în fiecare zi, că soţul ei va deveni un om responsabil.

Liber ca pasărea cerului. Actori, distribuție, episoade și tot ce trebuie să știi

Liber ca pasarea cerului

Dora, personajul meu, se identifică foarte bine cu imaginea femeii obișnuite, de clasă mijlocie din ziua de azi, mamă și soție, femeie puternică, cu un job corporatist, care jonglează cu responsabilitățile față de familie și propriile visuri”, spune Andreea Samson.

Adrian Anghel - Ariciu’ în Liber ca pasărea cerului - e o namilă de om care trăiește în Centrul Vechi și care nu se teme de nimic în afară de sora lui. Uită de la mână până la gură, distruge tot ce vrea şi ce nu prea vrea, dar reuşeşte să-l scoată pe Orlando din încurcături, de fiecare dată.

Liber ca pasărea cerului. Actori, distribuție, episoade și tot ce trebuie să știi

Liber ca pasarea cerului

Ariciu’ nu are nicio legătură cu ariciul de pe Wikipedia, el este un băiat trecut prin școala vieții, te șochează uneori prin monumentalitatea prostiei de care dă dovadă, dar este un om bun, săritor, care ține mult la prietenul său, Orlando, și ar face orice să îi fie pe plac. Este foarte gelos, îl deranjează foarte mult relația de prietenie dintre Orlando și Ducu și are senzația că pierde teren în inima lui Orlando”, își descrie Adrian Anghel personajul.

Laila Abdel Hafiz -Tatiana împreună cu Mia formează un duo simpatic. Sunt două domnișoare care îl simpatizează pe Orlando și îi colorează aventurile. Cele două fete locuiesc cu un etaj mai jos de apartamentul lui Orlando, unde au un salon de masaj.

Tatiana este o domnișoară foarte simpatică, pentru care viața este ușor de gestionat. Nu are chef să-și bată capul cu probleme, totul e pe pozitiv și pe Doamne-ajută să ne meargă nouă bine că de restu nu-mi pasă. Tot ce știe să facă este să mănânce și să asculte de Orlando, personajul lui Ștefan”, spune Laila Abdel Hafiz.

Liber ca pasărea cerului. Actori, distribuție, episoade și tot ce trebuie să știi

Liber ca pasarea cerului

Alma Costin - Mia. Este modestă și sensibilă și crede în prietenia simplă.

Mia este jumătatea mai sensibilă și empatică, poate, din cuplu comic Mia –Tatiana. Nu se definește foarte clar într-o direcție, însă o descoperim ca fiind fata simplă, modestă în aspirații și dorințe, câteodată responsabilă, dornică să demonstreze că e capabilă să ajute. Mia se bucură de conjuctura faptului că formează această veche “familie” cu Tatiana, Orlando și Ariciu, ulterior și cu Ducu. Ea crede în prietenia sinceră a lui Orlando și îl consideră “șeful haitei””, spune Alma Costin (n. Căldare).

Luminița Cercel - Roxy și Bogdan sunt cei care mențin echilibrul familiei. Isteţi, creativi şi ironici, ajung să fie implicaţi, aproape de fiecare dată, în micile escrocherii pe care le fac Ducu şi Orlando.

Tiberiu Herdea- Bogdan și sora Roxy îl iubesc pe Orlando, îl ironizează pe Ducu, tatăl lor, şi o ascultă pe Dora, mama lor, doar atunci când e în preajma lor. Adoră să fie liberi, însă vârsta nu le permite pe cât şi-ar dori ei.

Liber ca pasărea cerului. Actori, distribuție, episoade și tot ce trebuie să știi

Liber ca pasarea cerului

Echipa de producție Liber ca pasărea cerului

Producătorii serialului sunt Ducu Ion și Cătălin Cățoiu, iar director de imagine este Liviu Mărghidan. Liber ca pasărea cerului este un serial realizat după un scenariu sută la sută românesc.

Producătorul executiv al serialului Liber ca pasărea cerului, Ducu Ion, a produs numeroase seriale de televiziune, printre care “Îngerașii” și “State de România”, dar și filme artistice, precum “Minte-mă frumos”, “Cuscrii” sau “Deschide ochii”, acesta din urmă cu Victor Rebengiuc și Andi Vasluianu în rolurile principale. Cătălin Cățoiu a produs serialul de comedie “Fetele lui Dom’ Profesor”, dar și filmul artistic “The Wanderers”, cu Armand Assante în rolul principal.

Razvan Săvescu, regizorul serialului Liber ca pasărea cerului

Serialul Liber ca pasărea cerului este regizat de Răzvan Săvescu, care a absolvit secția de actorie a Academiei de Teatru și Film și secția de regie teatru și a realizat numersoase seriale de comedie autohtone de succes.

A debutat în cinema în 2014 cu comedia “America Venim!”, produsă de Libra Film. Este membru fondator al companiei independente de teatru WonderTheatre. A regizat “Prenumele” și “Cina de Adio”, de Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte, “ Panică la Operă”, de Ken Ludwig și “Swing” de Billy Van Zandt și Jane Millmore.

Liber ca pasărea cerului online

Episoadele complete ale noului serial de comedia Antena 1 - Liber ca pasărea cerului - pot urmărite online, integral, pe AntenaPlay, de pe orice dispozitiv, aici - Liber ca pasărea cerului online.

Cele mai noi informații despre serialul Liber ca pasărea cerului le găsiți pe - a1.ro/liber-ca-pasarea-cerului și pe pagina de Facebook Liber ca pasărea cerului.

Ultimele știri